Lavkarbo yoghurtis med jordbær





Lavkarbo yoghurtis på pinne

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo yoghurtis med jordbær og sjokoladetrekk er laget av Yt proteinyoghurt naturell og friske jordbær. Dette gir en naturlig sødme og fruktig smak. En kan også bruke gresk yoghurt eller et vegansk alternativ.

Bruk de bærene du foretrekker og varier mengden søtning etter smak. Vi har brukt Sukrin gold i denne oppskriften, men andre alternativer kan også benyttes.

Topp gjerne med havsalt, frysetørkede bringebær eller hakkede nøtter.

Lavkarbo yoghurtis med jordbær. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo yoghurtis med jordbær. Foto, Marie Gundersen.

Ønsker du å lage yoghurtis uten melk kan du erstatte yoghurt med kokosyoghurt eller kokosmelk, og bruke en sjokolade uten melk.

Du kan fint lage denne isen uten ispinner.

Oppskriften på lavkarbo yoghurtis med jordbær er laget av Marie Gundersen, som du finner på Instagram https://www.instagram.com/foodbymarie/

Lavkarbo yoghurtis med jordbær. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo yoghurtis med jordbær

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 4 timer
Antall: 4 yoghurtis

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 139kcal | Karbohydrater: 5g | Protein: 4g | Fett: 10g
Allergener
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Utstyr

  • Ispinner

Ingredienser

Valgfri topping

Fremgangsmåte

  • Skjær jordbær i små biter og bland dem med yoghurt og søtning.
  • Legg et bakepapir på et fat eller brett. Legg omtrent én spiseskje av blandingen i sirkler litt fra hverandre på bakepapiret.
  • Stikk en ispinne inn i hver yoghurtblanding.
  • Sett fatet i fryseren i et par timer til isen er helt frossen.
  • Smelt sjokolade sammen med kokosolje over vannbad. Dypp frosne yoghurtis i sjokoladen. Dryss gjerne over litt havsalt og frysetørkede bringebær.
  • Sett ispinnene tilbake i fryseren frem til sjokoladen har stivnet. La gjerne isen ligge litt i romtemperatur før den serveres, for ekstra digg konsistens.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search