Hjemmelaget kebabdressing
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Kebabdressing passer perfekt til lavkarbo kebab i pannebrød. Kebabdressing kan også serveres til en god salat, på hamburgeren eller på pizzaen.
Når du lager hjemmelaget dressing har du full kontroll på ingrediensene og kan unngå unødvendige tilsetningsstoffer som brukes i kjøpt dressing.
Ønsker du sterk kebabdressing kan du erstatte 1 ss ketchup med ca. 1 ts sambal olek, eller en god klype chilipulver.
Denne dressingen er enkel å lage også smaker den skikkelig godt.
Ønsker du tips til andre lavkarbo oppskrifter finner du det her.
Hjemmelaget kebabdressing
Pin Vurdering Print RecipeNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 1 hvitløksfedd
- 1 ts raspet ingefær
- 150 g gresk yoghurt (evt. seterrømme)
- 75 g majones
- 2 ss ketchup uten sukker
- 1 ss Sukkr gull (evt. Sukrin gold)
- 1 ts spisskummen
- 0,5 ts røykt paprikapulver
- 0,5 ts salt
Fremgangsmåte
- Rasp hvitløk og ingefær ved hjelp av et rivjern.
- Bland alle ingrediensene godt sammen i en skål.
- Sett dressingen i kjøleskap, og la stå i minst 30 min.
Helt suveren dressing
Glad for å høre at den falt i smak! Tusen takk for tilbakemeldingen 🙂
Takk for en fin oppskrift 🙂
Hvorfor creme fraiche og ikke rømme?
Dressingen skal jo ikke varmebehandles. Bortsett fra det ser dressingen kjempegod ut! Skal prøves, dog med rømme i steden for CF.
Hei, så kjekt at du liker oppskriften. Creme fraiche og rømme bruker vi om hverandre i kalde retter og ofte henviser vi til creme fraiche fordi vi bruker dette mye i våre middagsoppskrifter og det er derfor en ingrediens mange allerede har hjemme. Men bruk gjerne rømme, dersom du foretrekker det 🙂
Takk for oppskriften.
Tok kebaben til nytt nivå.
Beste dressingen ever😍
Så bra! 😊