Lavkarbo knekkebrød med mandelsmør





Lavkarbo knekkebrød med mandelsmør

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo knekkebrød med mandelsmør er laget av næringsrike frø og nøtter. Mandelsmør tilfører en deilig nøttesmak til disse glutenfrie knekkebrødene. Perfekt til en blodsukkervennlig frokost eller lunsj med godt pålegg.

Oppskriften tilsvarer et stekebrett med knekkebrød, og knekkebrødene holder seg gjerne i et par uker ved riktig oppbevaring. Disse er fin å ha tilgjengelig på kjøkkenbenken for å ta gode matvalg i en hektisk hverdag. 

Lavkarbo knekkebrød med mandelsmør. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo knekkebrød med mandelsmør. Foto, Marie Gundersen.

Sjekk også ut vår oppskrift på lavkarbo frøknekkebrød, som du finner her.

Oppskriften på lavkarbo knekkebrød med mandelsmør er laget av Marie Gundersen, som du finner på Instagram https://www.instagram.com/foodbymarie/

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo knekkebrød med mandelsmør. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo knekkebrød med mandelsmør

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 1 time
Antall: 1 langpanne (16 knekkebrød i 1 langpanne)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 149kcal | Karbohydrater: 1.4g | Protein: 7g | Fett: 12g
Allergener
Egg
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 160°C og finn frem et stekebrett med bakepapir.
  • Visp sammen egg og mandelsmør til det er godt fordelt.
  • Tilsett alle de tørre ingrediensene. Bland godt.
  • Hell ut deigen på stekebrettet og bruk baksiden av en skje eller en slikkepott til å jevne den ut til en jevn tykkelse. Strø over havsalt.
  • Stek i forvarmet ovn i ca. 30-35 minutter, eller til knekkebrødene er gyldenbrune og sprø. Etter at knekkebrødene har stekt i 10-15 minutter kan de skjæres opp med et pizzahjul, og deretter stekes videre.
  • Snu gjerne knekkebrødene de siste 10 minuttene av steketiden for å sikre at de er sprø på begge sider.
  • Avkjøl knekkebrødene på stekeplaten før servering.
  • Oppbevar i en lufttett beholder.

Viser 2 kommentarer
  • Bjørg Marit Aga
    Svar

    Hva kan du erstatte chiafrøene med? (Er allergisk mot Chiafrø)

    • Svar

      Vil tippe at linfrø er en god erstatning. Men du må bare prøve deg frem med mengde og se om det blir rett med lik mengde 🙂

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search