Lavkarbo nøttemuffins med sjokoladeganache

Lavkarbo nøttebunn ala suksessterte toppet med fløyelsmyk sjokoladeganache!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere.

Lavkarbo nøttemuffins er superenkelt å lage også smaker de nydelig godt! Vi har hentet inspirasjon til nøttebunnen i vår oppskrift på lavkarbo suksessterte, som du finner oppskrift på her.

Vi har brukt både finesse bakesukker og fibersirup som søtning i bunnen. Du kan utelate fibersirup og erstatte med litt ekstra søtning, men vi syntes denne sirupen gir et mer saftig resultat.

Lavkarbo nøttemuffins med sjokoladeganache

Vi har brukt Monster Lavkarbo Belgisk Melkesjokolade som gir en mild og god sjokoladesmak i frostingen. Du kan eventuelt bruke mørk sjokolade for en kraftigere smak og mørkere farge på glasuren.

Dersom du velger en mørkere sjokolade kan det være lurt å tilsette litt ekstra søtning i glasuren. Smak deg frem til rett sødme. Du kan også tilsette andre smaker som vanilje eller romessens.

Er du glad i kaker? i så fall finner du mange digge lavkarbo kaker her.

Lavkarbo nøttemuffins med sjokoladeganache

Lavkarbo nøttemuffins med sjokoladeganache

LAVKARBO NØTTEMUFFINS MED SJOKOLADEGANACHE

5 fra 1 stemme
Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 2 hrs 30 mins
Antall: 12 muffins

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 238kcal | Karbohydrater: 3.3g | Protein: 5.6g | Fett: 20.2g
Allergener
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

Sjokoladeganache frosting

Nøttemuffins

FREMGANGSMÅTE

Sjokoladeganache frosting

  • Varm kremfløte opp til kokepunktet i en kjele. Tilsett sjokoladen og rør til alt er oppløst.
  • Sett til kjøling i minimum to timer, til den stivner.

Nøttemuffins

  • Sett ovnen på over- og undervarme på 175 grader.
  • Stivpisk eggehvite, finesse bakesukker og fibersirup til stiv marengs. Vend inn mandelmel og bakepulver.
  • Fyll røren i muffinsformer. Ca. 2 ss i én muffinsform.
  • Stekes på midterste rille i ovnen i 12 minutter. De kjennes myt ut når de er varm men stivner når de blir kalde.
  • Pisk sjokoladeganachen stiv med en miksmaster og hell den i en sprøytepose. Vent til muffinsene er helt avkjølt før du topper de med frosting.
Recent Posts
Kommentar
  • Kjellaug
    Svar

    5 stars
    Wow disse var saftig!

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search