Lavkarbo sjokoladeknekk med hasselnøtt og appelsin

Sjokoladeknekk med deilig smak av appelsin, perfekt påskegodt!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere.

Lavkarbo sjokoladeknekk er skikkelig godt og er det enkelt å variere på smak. Prøv for eksempel med hvit eller mørk sjokolade og med andre nøtter og frysetørket bringebær eller andre typer frukt eller bær. Litt havsalt på toppen gjør det lille ekstra.

Lavkarbo sjokoladeknekk

Er du glad i konfekt, da finner du mange gode lavkarbo konfektbiter her:

Lavkarbo peanøttkonfekt, lavkarbo sjokolade med appelsinkrem, lavkarbo sjokoladenøtt og lavkarbo suksesskonfekt.

Lavkarbo sjokoladeknekk

Lavkarbo sjokoladeknekk

LAVKARBO SJOKOLADEKNEKK MED HASSELNØTT- OG APPELSINSMAK

5 fra 3 stemmer
Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 10 mins
Antall: 1 batch (1 batch gir 20 biter)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 28kcal | Karbohydrater: 0.6g | Protein: 0.5g | Fett: 2.4g
Allergener
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅTE

  • Smelt sjokolade over vannbad. Bland inn hakket hasselnøtt og raspet appelsinskall. Husk å vaske appelsinen før du rasper av skallet.
  • Hell massen på et bakepapir. Strø over litt flaksalt og sett til kjøling.
  • Knekk opp og nyt.
Recent Posts

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search