Lavkarbo peanøttkjeks uten egg og melk





Lavkarbo kjeks laget med bare tre ingredienser!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo peanøttkjeks er skikkelig gode kjeks med smak av peanøtt, karamell og vanilje. Du kan gjerne dyppe kjeksen i smeltet sjokolade og la dette stivne før du spiser kjeksen. Monster Sukkerfri Lyse Sjokoladeknapper er et godt alternativ til en sjokolade som passer perfekt til disse kjeksene.

Du kan også rulle kjeksen i kakaopulver eller sukrinmelis før du steker de, for å få et rustikt og røft utseende på kjeksene.

Vi har brukt Monster Lavkarbo Zero Drops – Vanilla Vacation for å gi en god vaniljesmak på peanøttkjeksen. Dette er vår absolutt favoritt når det kommer til vaniljeekstrakt. Smak og kjenne selv!

Vi har brukt den samme oppskriften til å lage lavkarbo gullkuler – peanøttkuler. Vil du lage gullkuler trenger du ikke bakepulver. Du finner oppskriften til gullkuler her.

Er du glad i kjeks? Prøv vår populære oppskrift på lavkarbo kjeks med lakriskrem, hasselnøttkjeks eller café cookies.

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo peanøttkjeks

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO PEANØTTKJEKS

4.50 fra 6 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 20 minutter
Antall: 1 deig (1 deig gir 12 kjeks)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 76kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 3g | Fett: 6g
Allergener
Peanøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 180 grader.
  • Finhakke peanøttene i en foodprosessor til en grov masse. Bland inn bakepulver og rør godt.
  • Bland inn sukrinsirup caramel og vaniljeekstrakt. Bland til en seig masse. Bruk gjerne hendene. Tilsett mer sukrinsirup dersom blandingen blir for tørr. Blandingsforholdet avhenger av hvor grovt peanøttene er kuttet.
  • Rull kuler og legg kulene på et bakepapir. Én deig gir ca. 12 kuler - 20 gram per kule.
  • Dersom du ønsker et rustikt utseende på kjeksene kan du rulle de i enten sukrinmelis eller kakaopulver. Dunk kulene i bordet slik at overflødig pulver ristes av.
  • Stekes på midterste rille i ca. 9 minutter. Kjeksene skal være litt myke når de er ferdig.
  • Smelt sjokolade over vannbad og sirkle dette over kjeksene, dersom du ønsker det.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search