Lavkarbo raw sjokoladekuler





Lavkarbo raw sjokoladekuler med kokossmak

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Disse smakfulle lavkarbo raw sjokoladekulene er perfekte for deg som ønsker noe søtt og godt uten tilsatt sukker. Kulene er laget med få ingredienser, de er fulle av sunne fettsyrer og har en fyldig smak av sjokolade.

Den kremete kombinasjonen av cottage cheese og mandelsmør gir kulene en deilig myk konsistens.

Oppskriften er allsidig og kan enkelt tilpasses dine smakspreferanser. For en spennende vri, kan du tilsette lakrisrotpulver, kardemomme, kanel eller en klype vanilje for å enkelt endre smaksopplevelsen.

Du kan også bruke ulike smaker av SukrinSirup, som caramel eller maple. Du kan også bytte ut mandelsmør med peanøttsmør for en nøtteaktig og mer intens smak.

Lavkarbo raw sjokoladekuler

Lavkarbo raw sjokoladekuler

Sjokoladekulene rulles i revet kokos, som gir en deilig kontrast i teksturen og en knasende konsistens. Hvis du ønsker en salt og sprø vri, kan du rulle dem i hakkede salte peanøtter – perfekt for en balanse mellom søtt og salt.

Kulene kan nytes som en energiboost før trening, som en rask snack, eller som en sunn dessert etter middagen. Lavkarbo raw sjokoladekuler har lang holdbarhet i kjøleskapet, eller oppbevar dem i frysen for å alltid ha en godbit på lur.

Er du på utkikk etter mer snacks som kan nytes på farten? Sjekk ut disse lavkarbo energibarene.

Lavkarbo raw sjokoladekuler

Lavkarbo raw sjokoladekuler

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 2 hours
Antall: 1 deig (1 deig gir 13 kuler)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 69kcal | Karbohydrater: 1,2g | Protein: 4g | Fett: 5g
Allergener
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene, unntatt kokosmasse, i en foodprosessor. Mal til en jevn deig uten klumper av cottage cheese.
  • Sett deigen i kjøleskap i minst 1,5 time, frem til den er fast og kan rulles med hendene.
  • Bruk gjerne engangshansker til å rulle kulene. Ca. 20 g deig er nok til én kule. Rull kulene i kokosmasse etter at du har formet dem.
  • Nytes umiddelbart. Oppbevar i kjøleskap.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search