Lavkarbo Sarah Bernhardt med gul krem – småkaker





Sarah Bernhardt som småkake

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo Sarah Bernhardt har vi allerede oppskrift på i langpanne og i småkaker med sjokoladefyll. Vi manglet derfor denne versjonen, som er med gul krem, og det måtte vi selvsagt gjøre noe med.

Sjekk ut våre andre versjoner her; lavkarbo Sarah Bernhardt med gul krem i langpanne og lavkarbo Sarah Bernhardt med sjokoladefyll.

Lavkarbo Sarah Bernhardt med gul krem - småkaker

Vi har brukt Monster lavkarbo Belgisk melkesjokolade som topping. Du kan bruke den sorten du foretrekker.

Som søtning har vi brukt Finesse bakesukker og dette kan byttes med lik mengde Bakesukkr eller Tagasøtt. Vil du bruke andre former for søtning anbefaler vi deg å smake deg frem til rett mengde.

Lavkarbo Sarah Bernhardt med gul krem - småkaker

Vil du ha inspirasjon til andre digge oppskrifter med gul krem? Lavkarbo dobbel suksessterte, lavkarbo suksessterte og lavkarbo gule bomber er tre populære oppskrifter med gul krem.

Du finner også en stor dose inspirasjon i vår samling med juleoppskrifter, som du finner her.

Lavkarbo Sarah Bernhardt med gul krem - småkaker

Lavkarbo Sarah Bernhardt med gul krem - småkaker

5 fra 1 stemme
Pin Vurdering
Tid: 3 timer
Antall: 1 batch (1 batch gir 25 stk.)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 163kcal | Karbohydrater: 1,3g | Protein: 3g | Fett: 14g
Allergener
Egg
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Gul krem

  • 3 eggeplommer
  • 90 g Finesse bakesukker
  • 125 g kremfløte
  • 125 g romtemperert meierismør
  • 1 krm vaniljepulver (ikke vaniljesukker)

Kjeksbunn

Sjokoladetrekk

Fremgangsmåte

Gul krem

  • Varm eggeplommene, søtning og kremfløte i en kjele. Varm sakte opp til rett under kokepunktet, mens du rører. Rør frem til du ser at massen tykner. Dette tar ca. 20 min.
  • Ta kjelen vekk fra varmen og tilsett smør og vaniljepulver. Rør frem til smøret har smeltet.
  • Sett vaniljekremen i kjøleskap i minimum to timer, frem til den tykner. Dersom kremen er rennende etter to timer kan du piske den forsiktig med en visp eller miksmaster. Ikke pisk for mye, da får du smør-konsistens.

Kjeksbunn

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 180 grader.
  • Pisk eggehviten stiv. Tilsett søtning og pisk videre i et par minutter. Vend mandelmel forsiktig inn i massen.
  • Dekk et bakebrett med bakepapir. Rull en liten ball i hendene og trykk den flat på bakebrettet. Ca. 15 gram deig per kjeks er en fin størrelse. Kjeksene kan ligge tett, da de ikke hever.
  • Stek på midterste rille i ovnen i ca. 14 min. Kjeksene skal bli lett gylden.
  • Fyll den gule kremen i sprøytepose og fordel kremen på avkjølte kjeks.
  • Smelt sjokolade over vannbad og rør inn kokosolje. Dypp den gule kremen i sjokoladen. Sett til avkjøling frem til sjokoladen har stivnet.
  • Oppbevar i kjøleskap. Kan fryses.

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search