Hvorfor KetoHelse? Og hva er forskjellen mellom KetoHelse og Keto1200?

KetoHelse: Kostplan for deg som ønsker bedre helse

Vi får mange flotte tilbakemeldinger fra våre lesere, som har opplevd store helse-forbedringer ved hjelp av våre oppskrifter og kostplaner, noe som er veldig motiverende. 

Flere har etterlyst en kostplan for dem som har bedre helse som hovedmål, der rask vektnedgang ikke er det viktigste. Nå er den endelig her.

 


Hva kan KetoHelse hjelpe deg med?

KetoHelse passer for deg som vil starte med ketogent kosthold og for deg som har fullført slanking, med eller uten Keto1200, og ønsker stabil vekt og en sunn kropp. KetoHelse kan hjelpe mot en lang rekke helseplager.

KetoHelse passer også for menn som ønsker vektnedgang, da de av og til trenger større måltider enn kvinner. Ønsker du en kostplan som du kan bruke sammen med mannen din er KetoHelse et godt valg.

KetoHelse kan også brukes til vektnedgang ved at du justerer matmengden etter ditt behov. Dersom du ønsker rask vektnedgang vil vi anbefale Keto1200, da denne kostplanen er skreddersydd for dette.

Hva er forskjellen på Keto1200 og KetoHelse?

Keto1200 er altså skreddersydd for deg som vil raskt ned i vekt. Den er derfor både karbohydrat-redusert og kaloriredusert.

KetoHelse er utviklet for deg som har bedre helse som hovedmål og inneholder større porsjoner med mer kalorier enn KetoHelse. 

KetoHelse har også en del annen informasjon om helseperspektivet ved ketogent kosthold, enn Keto1200.

Oppskriftene er også forskjellige. Har du kjøpt den ene kostplanen, vil den andre kostplanen gi deg et større utvalg oppskrifter og mer nyttig informasjon.

Noe av informasjonen i kostplanene er grunnleggende og vil derfor finnes i begge planene.

Stort sett er det kun nye oppskrifter i KetoHelse med noen unntak (noen brødoppskrifter for eksempel).

Begge kostplanene fører til at du kommer i ketose.

Oppskriftene

Vi er veldig glad i god mat, og mener at god helse blant annet handler om å spise god, næringsrik og naturlig mat.

Vi har derfor brukt mye tid og ressurser på å utvikle nye oppskrifter som skal hjelpe deg til en bedre hverdag. De fleste oppskriftene vil du kun finne i KetoHelse. 

Vi forsøker å utvikle oppskrifter som både er enkle og raske å lage samtidig som de smaker fortreffelig og inneholder den næring du trenger.

Mesteparten av oppskriftene lager du på under 30 minutter. Noen tar lengre tid men er du en av de som vil ha det enkelt, kan du bytte bort de som tar lengre tid med andre oppskrifter i planen.

Her ser du bilder fra noen av oppskriftene:

Slanking og god helse

Vi er opptatt av å bidra til at din helse skal være best mulig. For noen er vektnedgang en del av veien mot bedre helse, mens for andre har ikke dette noe med vekten å gjøre.

Vi ser ofte at ved endring til et sunt naturlig kosthold, gjerne ketogent, så er vektnedgang en «positiv bivirkning».  

Veldig mange spiser naturlig mindre mat når de går over til ketogen kost. Dette er individuelt og gjelder ikke for alle.

Noen må også tenke på kalorier for å oppnå sine vektmål. Keto1200 passer fint om du er en av disse.

Hvilke resultater kan du forvente?

Typiske resultater folk får av kostholdet som du finner i KetoHelse er forbedring fra en lang rekke sykdommer, som du kan lese mer om på produktsiden.

I tillegg opplever mange bedre søvn, mer energi, bedre fordøyelse, stabilt blodsukker og mye mer.

Du kan lese mer om hvilke plager kostplanene våre kan hjelpe mot på omlavkarbo.no.

Teoridelen i kostplanene

KetoHelse inneholder en del annen informasjon enn Keto1200, blant annet ny og viktig informasjon om kolesterol skrevet av Erik Hexeberg, en innføring i hvordan du selv kan sette sammen et ketogent måltid, nyttig informasjon om mat i matpakken og på farten, og mye mer.

Du trenger ikke å lese all teorien for å følge kostplanene våre. De gode effektene vil du oppleve uansett. 

Du kan følge kostplanene så lenge du måtte ønske, helt til du har nådd dine mål. Keto1200 er satt opp over 6 uker og KetoHelse er satt opp over 4 uker.

Du får all informasjon du trenger for å enkelt kunne holde vekten og fortsette en sunn livsstil, også etter du har nådd ditt mål og avslutter selve kostplanen.

Her ser du innholdsfortegnelsen:

 

 

Les mer på omlavkarbo.no.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search