Lavkarbo pannekaker, flere varianter

Lavkarbo pannekaker – alle oppskriftene du trenger

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Har du lyst på noe søtt og salt? Da garanterer vi at suget forsvinner etter at du har spist en av våre lavkarbo pannekaker med bacon, rømme og sukkerfritt syltetøy. Pannekakene er også nydelige når de serveres med hjemmelaget lavkarbo iskrem. Oppskrift finner du her.

Vi bruker aldri hvete, gluten, korn eller sukker i våre oppskrifter og du kan være trygg på at alle pannekakene passer fint i lavkarbo såvel som ketogent kosthold.

Vi har som alltid gått møysommelig til verks for å finne frem til optimale oppskrifter. Under finner du våre varianter av pannekaker, blant annet amerikanske pannekaker (tykke), dessertpannekaker, proteinpannekaker, nøttelapper med kun tre ingredienser, i tillegg til vafler og chaffles.

Ønsker du vafler og pannekaker uten melkeprodukter finner du oppskrift på dette her.

Vi håper du finner noen du både tåler og liker og som passer til enhver anledning. Skroll helt ned på siden for å se omhelse.no sin favoritt!

Alle våre pannekaker og vafler

Omhelse.no sin favorittoppskrift

Oppskriften på lavkarbo dessertpannekaker tilfredsstiller vårt behov for noe søtt og salt. Pannekakene er tynn og kan rulles sammen med bringebærsyltetøy uten sukker og krem. Mmmm. Dette er godt.

Lavkarbo dessertpannekaker

Lavkarbo dessertpannekaker


Lavkarbo dessertpannekaker

Lavkarbo dessertpannekaker (uten nøtter)

5 fra 6 stemmer
Pin
Tid: 30 minutter
Antall: 1 batch (1 batch gir 6 stk.)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Servering: 1 dessertpannekake | Kalorier: 155kcal | Karbohydrater: 1,3g | Protein: 5g | Fett: 14g
Allergener
Egg
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 3 egg
  • 100 g seterrømme
  • 0,5 dl kremfløte
  • 15 g pofiber
  • 1 ts fiberhusk (psyllium)
  • 0,5 ts bakepulver
  • 1 ts Sukrin gold
  • 1 klype salt
  • 1 klype vaniljepulver eller vaniljeessen
  • Meierismør til steking

Fremgangsmåte

  • Pisk sammen alle ingrediensene med en miksmaster. Pisk i et par minutter til alt er godt blandet. La røren svelle mens du varmer opp stekepannen.
  • Smelt smør i en liten stekepanne på medium temperatur.
  • Ca. 5 ss røre gir én tynn dessertpannekake. Snu pannekaken når den er fast på oppsiden og stek til den er gylden på begge sider.
  • Stable pannekakene i høyden på et fat, slik at de bevarer varmen frem til servering.

Kommentar

Vi anbefaler å servere lavkarbo pannekaker med pisket krem eller seterrømme og friske bær. Hvis du virkelig vil kose deg smaker det veldig godt sammen med hjemmelaget lavkarbo iskrem.

Andre oppskrifter

I tillegg til lavkarbo pannekaker har vi også en rekke andre oppskrifter. De finner du her.

5 from 6 votes (6 ratings without comment)




Start typing and press Enter to search