Ser du etter en kostplan som faktisk virker?

Ser du etter en kostplan som faktisk virker?

Da er du kommet til riktig sted. Vi har hjulpet mange tusen kvinner og menn til bedre helse og vektnedgang. Se tilbakemeldinger fra andre som har fulgt vårt opplegg her.

Vi anbefaler deg å starte slik:

1. Melde deg på gratis nyhetsbrev fra omhelse.no (gratis).
Da får du 10% rabatt på ditt første kjøp av kostplan. Du blir også den første som får vite om nye kostplaner og tilbud. Du mottar i tillegg oppskrifter, artikler og mye mer, helt gratis og uforpliktende.

Gratis påmelding her


2. Finn kostplanen som passer akkurat deg på omlavkarbo.no
(finnes i fysisk hefte sendt hjem til deg eller som e-bok)
Kostplanene er utviklet av leger og kostholdseksperter og inneholder 80 oppskrifter, komplett måltidsmeny for 4-6 uker, handlelister, faste, teori og mye mer. Hjelper mot en rekke sykdommer og helseplager. Les mer på omlavkarbo.no. Anbefales sterkt for å lykkes!

Finn din kostplan her


3. Melde deg inn i vår Facebook-gruppe Lavkarbo med omhelse.no (gratis)
Hvis du ikke allerede er medlem, så anbefaler vi deg å bli med i gruppen vår. Her er ingen spørsmål dumme og du vil finne masse inspirasjon og støtte fra andre som ønsker og har oppnådd vektnedgang ved hjelp av oss. Velkommen skal du være!

Meld deg inn i gruppen her

ketohelse-portrett

Tilbakemeldinger på kostplanene fra omlavkarbo.no

 • Jeg er nå på uke seks av kostplanen Keto1200 og må si den har vært over all forventning. Jeg har gått ned 12 kg på litt over 5 uker og det uten å være noe særlig sulten. Har også mindre smerter og bedre fordøyelse. Utrolig mange gode oppskrifter og en gjennomtenkt og flott satt opp plan. Jeg kommer til å ha mye glede av denne e-boken og oppskriftene i mange år fremover. Anbefales på det varmeste. Takk!

  Wenche
 • Er på uke 3, og dette har gått over all forventning. Veldig god mat, og enkle oppskrifter å følge. Familien som ikke er på keto, elsker middagene med supplering av poteter/ris. Jeg kommer til å bruke disse oppskriftene når de første seks ukene er ferdig.

  Ingvild Aune Steen
 • Digger denne kostplanen og den overgår alle planer jeg tidligere har prøvd! Har gått ned over 10 kg på under 2 måneder og elsker virkelig alle oppskriftene og de vil jeg ta med meg videre. Takk.

  Lise Gundersen
 • Jeg gikk ned 6 kg på 6 uker. Planen var enkel å følge. Jeg likte spesielt at planen inneholdt handleliste og at oppskriftene var for 1 porsjon.

  Mette
 • Oversiktelig teori-del og gode oppskrifter uten fiksfakserier. Er strålende fornøyd og har samlet oppskriftene i en perm. ALLE var gode og enkle og råvarene var på vanlige matbutikker.

  Ragnhild F Hovland
 • FANTASTISK PLAN ! Utrolig enkel å følge- veldig smakfulle middager og knallgode lunsj og kvelds måltider. Faste er 0 problem. God og mett hele dagen. Full av energi. Sover til og med hele natten nå. Slutt på å våkne annen hver time. PLANEN ANBEFALES 🥰

  Kjersti Sørhaug
 • Jeg har gått 6 uker på Keto 1200 og gått ned 8 kg, uten å være sulten. Formen er bedre, og jeg har fått mer overskudd Bruker nå ukesmenyen som jeg får hver søndag, er veldig fornøyd med oppskriftene, så mye godt! Kan anbefales på det varmeste!

  Kari Røykenes
 • Suget etter noe søtt er helt borte. Føler at energien er på vei oppover! Våkner om morgenen uthvilt og sprek, der jeg tidligere la meg sent og sov mye lenger om morgenen og følte meg dorsk langt utpå dagen. Hittil har jeg gått ned 6,5 kg. Jeg er veldig fornøyd med helseeffektene! Kjempeglad for at jeg fant dere!

  Olga Nilsen
 • Fantastisk gode og lettvindte oppskrifter. Kommer til å bruke mange av disse oppskriftene videre. Etter 6 uker minus ca 10 kg 😊

  Rita Martinsen
 • Endelig funnet noe som virker for meg. Her er det mange deilige middager som fint går ann å lage for hele familien, så en blir ikke frustrert over å lage forskjellig mat til seg selv hele tiden. Dette er også mat som er enkelt å forsette med etter at 6 uker er over.

  Nina
 • Veldig fornøyd med denne planen. Etter gjennomførte 6 uker valgte jeg å fortsette videre men uten faste. Veldig mye god mat og så godt å kunne velge mellom forskjellige måltider. Jeg har i helt løpet byttet de måltidene jeg ikke har hatt lyst på med andre i samme kategori. Vet ikke hvor mye jeg har gått ned, det er en del. Det viktigste for meg var å føle meg bedre og det gjør jeg. Enkelt er det å. Anbefales.

  Trine Svea
 • Endelig er det noe som har hjulpet meg med tanke på vektnedgang. Har gått på planen, Keto 1200, i 4 uker nå, og har gått ned 5 kilo. Delikate og smakfulle retter, som en blir mett av. Næringsmessig sammensatt.

  Eva Lian
 • Fantastisk, 6 kg på 6 uker. Og ukeplanene er supre.

  Eirin Hatlen
 • Kostplanen er enkel å følge og oppskriftene/ maten er veldig gode og smakfulle. Dette har gjort at jeg er kommet på rett sti igjen, gått ned til ønsket vekt og så har jeg fått mer energi. Anbefaler kostplanen på det varmeste😃

  Inger
 • Veldig fornøyd med kuren, gode mettende oppskrifter. Fulgte kuren slavisk i 6 uker for å prøve ut oppskriftene. Jeg gikk ned 6 kg og min mann gikk ned 10 kg. Kroppen kjennes mye bedre med mer energi. Merkbar forbedret helse, redusert medisin.

  Margrethe D. Hell
 • Midt i uke 4,-8 kg. Mer energi og bedre søvn.

  Frode Ystmark
 • Endelig, noen som tar oss med vekt og helseplager på alvor. Bare gleder meg til å bli flink med dette. Artrose er borte. 75 år. Tusen takk til dere!

  Karen Marie Slaathaug
 • Etter 3 uker så fikk jeg masse energi og overskudd, humøret steg og jeg hadde ikke lenger behov for en liter kaffe. Ettermiddagshvilene ble erstattet med lek og morro med ungene. Jeg har også pcos og kronisk betennelse i skulder, smt bekkenplager og ryggplager. Fra nyttår har jeg gått på lavkarbo og keto1200, og alle plager og smerter er forsvunnet. Syklusen min er normal igjen og smertene er så og si borte. Jeg har ikke gått tilbake til normal kost, da denne matplanen er fantastisk.

  Jeanette
 • Jeg har begynt på runde 2 av kostholdsplanen. Jeg har hatt bare noen få utskeielser. Jeg har gått ned 10 kg. Jeg har i flere år vært plaget med IBS og betennelser i magen. Nå når jeg har holdt meg til denne kostholdsplanen, har jeg ingen plager mer. Jeg har fått masse energi igjen, hukommelsen er blitt bedre, og jeg har fått en helt ny tilværelse. Dette blir en livsstilsendring inn i framtiden. Tusen takk for en fantastisk kostholdsplan + all fagkunnskap som jeg har lært så mye fra, og som har gitt meg et nytt og bedre liv. ⭐️

  Elisabeth
 • Har begynt på runde 2 av kostplanen. Veldig fornøyd. Kjempefine oppskrifter som metter godt. Gått ned 7 kg. Tusen takk til dere som laget planen. ♥️🥰

  Lisbeth Båtstrand
 • Liker planen veldig godt. Seks uker og klærne ble litt og litt større. Klar for runde to etter ferien. Veldig mange gode oppskrifter. Svært fornøyd.

  Anita
 • Han har gått ned 6,2 på 2 uker og jeg 4,8 , så vi er godt i gang uten problemer, hatt noe hodepine,men det går fint. Vi gleder oss til fortsettelsen!

  Bente
 • Dere gjør det veldig enkelt med en fantastisk matplan Love it! Alt sukkersug er borte. Vil virkelig berømme dere for en god sammensatt matplan, med mange fristende og gode, men samtidlig enkle retter å lage. Terningkast 6 fra meg. Jeg har gått ned 5,3 kg i vekt på 2 uker.

  Sissel Marie Island
 • Jeg er i min 5 uke med keto1200 og er veldig fornøyd. Har ikke veid meg eller målt meg. Men jeg har gått ned ganske mye. Merker det gått på klærne. Gode oppskrifter, lett å følge

  Kari Andreassen
 • Første gang jeg har prøvd meg på lavkarbo og er veldig fornøyd. Kjøpte boken Keto1200, enkle og raske oppskrifter å følge, samt veldig god informasjon. Fullførte 8 uker og gikk med 7,5kg. Jeg har valgt å fortsette og skal kjøpe boken Keto Helse.

  Renate
 • Jeg er veldig fornøyd. Utrolig gode oppskrifter og lett å lage. Gikk fort ned i vekt og er der jeg ønsker. Skulle bare ned 5-6 kg, men ønsker å holde meg der. Betennelse i kroppen er mye bedre når jeg holder meg til lavkarbo.

  Kari Andreassen
 • KETO 1200 fungerer sinnsykt bra. Har brukt ca 3 mndr og har gått ned fra 97,8 til 82,7(15,1 kg) Sluttmålet (foreløpig ) er 80 kg.(2,7 kg til.) Jeg er 66 år og var usikker på om dietten fungerer, men tviler ikke lenger. Livskvaliteten er på topp!

  Bjørn Krokå Pedersen
 • Har så vidt kommet i gang med den nye boken. Veldig fornøyd så langt. Mange gode oppskrifter og fin innledning til boken.

  Lisbeth
 • Veldig gode og enkle oppskrifter å følge👍

  Marianne
 • Har redusert medisinbruken i samråd med min fastlege. KetoHelse utgir mange nye oppskrifter, til glede for meg og sikkert flere andre. Noe av det jeg setter aller størst pris på er at jeg føler meg trygg på kostholdsendringen som er tilrettelagt av kostholdseksperter, og at pilen på vekta viser kun en vei, nedover. Storfornøyd jeg.

  Eva Lian
 • Veldig god kostplan som smaker utrolig godt å hjelper mæ å ha kontroll på kaloriene.

  Gry Evenstad
 • Jeg er veldig fornøyd med kostplanen👌🏽 Gode oppskrifter, lett å følge og maten er god og fristende! Alle i familien kan få det samme servert, med høykarbotilbehør hvis ønskelig. Men det er det få som vil 🤩

  Anne Britt Hagen
 • En fantastisk kostplan på alle måter! Svært informativ, nydelig og smakfull mat og ikke minst en kostplan som alle kan klare å følge om de ønsker å spise ketogent. Detter er kostplanen jeg skulle ønske jeg hadde når jeg la om kostholdet mitt i 2021! Denne kostplanen anbefaler jeg på det sterkeste til alle som ønsker å se nærmere på et ketogent kosthol, for dette er virkelig full pakke!

  Elise Markset Olsen
 • Fantastiske retter. Smaker himmelsk!

  Karin Margrethe
 • Veldig gode oppskrifter og flott å ha dem i spiralhefte. Da er de lett tilgjengelig når jeg skal lage maten.

  Margrethe Domben Hell
 • Jeg syns at heftet er helt supert med alle de fine og gode oppskriftene, som gjør godt for kroppen min. Jeg har leddgikt i hender og føtter. Og artrose i høgre hoft. Og så har jeg gått ned 7 kg og det er eg veldig glad for. Det er også veldig fint å få nye oppskrifter og gode artikler hver uke på mail.

  Berit Støen
 • Bruker oppskriftene hele tiden, og de er fantastiske!

  Tone Knutsen
 • Et flott hefte med gode, enkle og smakfulle oppskrifter. Mye informasjon om ingredienser gjør det også til et opplysende hefte for nybegynnere innen keto / lavkarbokosthold.

  Anne Britt Hagen
ketohelse-portrett

Nyhetsbrev

Kostplaner

Facebook gruppe

Start typing and press Enter to search