Luftig keto-pizzabunn, som er enkel å lage!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Er du på jakt etter en pizzabunn som er skikkelig enkel å lage? Da har vi oppskriften til deg.
Vi har mange ulike pizzabunnoppskrifter. Fathead med mandler, fathead med havrefiber og blomkålpizza, for å nevne noen.
Denne versjonen er enkel å røre sammen også gir den et luftig og godt resultat. Oppskriften er også glutenfri.
KETO PIZZABUNN
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
Pizzabunn
- 140 g havrefiber
- 1 ts Finesse bakesukker (se tips under kommentar for bytte av søtning)
- 2 ss fiberhusk (psyllium)
- 1 ts bakepulver
- 1 ts tørrgjær
- 1 ts salt
- 3 egg
- 300 g creme fraiche
- 1 dl kremfløte
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på over- og undervarme på 200 grader.
- Bland alt det tørre i en bakebolle. Tilsett det våte og kna til en fast deig.
- Kjevl deigen mellom to bakepapir. Deigen skal dekke en hel langpanne.
- Prikk bunnen med en gaffel jevnt over hele bunnen.
- Forstek bunnen midt i ovnen i 12 minutter.
- Fyll bunnen med ønsket fyll og stek i ytterligere 10-15 minutter.