Lavkarbo gjærbakst – alle oppskriftene samlet

Her finner du alle oppskriftene våre på lavkarbo gjærbakst

Det finnes utallige oppskrifter på lavkarbo bakst som kunne gitt et mye bedre bakeresultat, dersom man hadde brukt gjær til heving. Det er heller ikke uvanlig at bakst uten sukker og gjær lett kan bli både kompakt og tørr.

Grunnen til denne utfordringen når man skal bake lavkarbo, er at gjæren trenger drivstoff, karbohydrater, for å bidra til at deigen hever.

Når gjæren får sukker som drivstoff vil gjæren produsere karbondioksid, som igjen fanges i deigen som luftbobler.

Det er disse luftboblene som gir et luftig og saftig resultat i gjærbakst. Med metoden brukt i våre oppskrifter vil du oppnå et luftig og saftig resultat uten at du må spise mer karbohydrater.

Les mer om lavkarbo gjærbakst i denne artikkelen. Eller bla ned for oppskrifter på lavkarbo gjærbakst.

Recent Posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search