Disclaimer/ ansvarsfraskrivelse

Innholdet på denne nettsiden består av diverse artikler fra pensumlitteratur fra helsefagutdanninger, samt andre helserelaterte artikler, i tillegg til en rekke matoppskrifter. Informasjonen og innholdet som fremkommer på nettsiden kan ikke benyttes som konkrete medisinske råd, og kan ikke benyttes som erstatning for legekonsultasjon.

Innholdet på denne siden er satt sammen med omhu og referanser skal være oppgitt på alle artikler, men dette garanterer ikke nødvendigvis dets nøyaktighet og fullstendighet. Vi fraskriver oss følgelig alt ansvar for eventuelle feil og utelatelser i innholdet, samt for enhver unnlatelse av å oppdatere eller rette innholdet.

Bruker av siden må selv vurdere og kontrollere nøyaktigheten, fullstendigheten og påliteligheten av informasjonen, samt søke profesjonell rådgivning hvor det er nødvendig. Som en følge av overnevnte fraskriver vi oss ethvert ansvar for enhver skade og ethvert tap som eventuelt skulle anføres oppstått som en direkte eller indirekte følge av innholdet på våre nettsider.

Når det er sagt så ønsker vi dialog med våre brukere og oppfordrer alle som oppdager eventuelle unøyaktigheter til å ta kontakt med oss på info@omhelse.no.

Innholdet er beskyttet

Alle oppskrifter, bilder og artikler på omhelse.no eies av omhelse.no og er beskyttet av lov om opphavsrett. Det er ikke lov å kopiere oppskrifter eller artikler fra nettsiden uten godkjenning fra omhelse.no, eller uten å kreditere nettsiden. Du kan gjerne dele oppskrifter og artikler, men da må det komme tydelig frem at informasjonen er hentet fra omhelse.no.

Start typing and press Enter to search