
Ja takk, meld meg på (gratis)
Fyldig og smaksrik hjemmelaget bretagnesaus!
Bretagnesaus passer til det meste. Prøv den gjerne til vår oppskrift på lavkarbo kyllingtallerken. Du finner oppskriften her.
Vi har brukt rød pesto for å få frem den gode bretagnesmaken. Sausen er også glutenfri.
Du kan velge om du vil lage sausen av Alpro cooking, fullfett kokosmelk eller kremfløte. Vi har brukt Alpro cooking og syntes dette gir en fyldig og god smak til sausen.

Lavkarbo kyllingtallerken med bretagnesaus
Er du på utkikk etter andre lavkarbo oppskrifter finner du mange flere oppskrifter her.

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO BRETAGNESAUS
Skriv ut Pin VurderingAntall: porsjoner
Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Kalorier: 129kcal | Karbohydrater: 1.2g | Protein: 2g | Fett: 12.7g
Allergener




Egg

Melk

Nøtter

Soya
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 4 dl Alpro cooking evt. kokosmelk eller kremfløte
- 2 ts kyllingfond
- 2 ts rød pesto
- 2 ts glutenfri soyasaus
- 1 ts paprikapulver
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- Bland alle ingrediensene i en kjele. Kok opp og la koke i 20 minutter, til sausen tykner.
Recent Posts
Viser 2 kommentarer
Hei 😊 noe man kan ersatatte rød pesto med? Da jeg ikke tåler denne. Takker for svar.
Du kan jo prøve med rød curry paste f.eks men da vil det bli en annen smak. Eventuelt kan du lage en annen type saus til.