Lavkarbo bretagnesaus

Fyldig og smaksrik hjemmelaget bretagnesaus!

Bretagnesaus passer til det meste. Prøv den gjerne til vår oppskrift på lavkarbo kyllingtallerken. Du finner oppskriften her.

Vi har brukt rød pesto for å få frem den gode bretagnesmaken. Sausen er også glutenfri.

Du kan velge om du vil lage sausen av Alpro cooking, fullfett kokosmelk eller kremfløte. Vi har brukt Alpro cooking og syntes dette gir en fyldig og god smak til sausen.

Lavkarbo kyllingtallerken med bretagnesaus

Lavkarbo kyllingtallerken med bretagnesaus

Er du på utkikk etter andre lavkarbo oppskrifter finner du mange flere oppskrifter her.

Lavkarbo kyllingtallerken med bretagnesaus

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO BRETAGNESAUS

Ingen vurderinger enda
Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 30 mins
Antall: 5 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 129kcal | Karbohydrater: 1.2g | Protein: 2g | Fett: 12.7g
Allergener
Egg
Melk
Nøtter
Soya

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

  • 4 dl Alpro cooking evt. kokosmelk eller kremfløte
  • 2 ts kyllingfond
  • 2 ts rød pesto
  • 2 ts glutenfri soyasaus
  • 1 ts paprikapulver
  • Salt og pepper

FREMGANGSMÅTE

  • Bland alle ingrediensene i en kjele. Kok opp og la koke i 20 minutter, til sausen tykner.
Recent Posts
Kommentarer
  • Tove
    Svar

    Hei 😊 noe man kan ersatatte rød pesto med? Da jeg ikke tåler denne. Takker for svar.

    • omhelse.no
      Svar

      Du kan jo prøve med rød curry paste f.eks men da vil det bli en annen smak. Eventuelt kan du lage en annen type saus til.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search