
Ja takk, meld meg på (gratis)
Lavkarbo sitrusdressing, syrlig og frisk dressing!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Er du på utgikk etter en syrlig og smaksrik dressing, som er enkel å lage? Vi har oppskriften til deg. Lavkarbo sitrusdressing passer til både kjøtt og fisk. Dressingen er også perfekt som base i coleslaw. Kutt opp ønsket mengde kål og bland inn i dressingen, og du har perfekt tilbehør til for eksempel grillmat.
Vi har brukt dressingen på en nydelig lavkarbo ceviche, og syntes at den kombinasjonen var perfekt. Ceviche er fisk kokt i sitrussaft, som kan minne litt om sushi i konsistens. Oppskrift til lavkarbo ceviche finner du her.
Ønsker du inspirasjon til andre lavkarbo fiskemiddager? Du finner mange mange gode fiskeoppskrifter her.


OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO SITRUSDRESSING
Skriv ut Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)


Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 1 sitron skall og saft
- 300 gram creme fraiche
- 0.5 ts salt
- 2 ts sukrinmelis
- 0.5 ts ingefær raspet
- 1 ts glutenfri soyasaus
Fremgangsmåte
- Vask sitronen før du river av skallet fra ca. halve sitronen. Press ut saften og bland skall og saft med de andre ingrediensene i en bolle.
- Sett sitrusdressingen i kjøleskap i minimum 15 minutter, slik at smakene trekker ut.