Ønsker du rask, trygg og varig vektnedgang?

Se tilbakemeldinger

Ønsker du rask, trygg og varig vektnedgang?

Se tilbakemeldinger

Det kan vi hjelpe deg med! Vi har hjulpet mange tusen kvinner og menn med å nå sine helse- og vektmål. Vi fokuserer på sunn og naturlig mat som smaker godt og er lett å forberede. Se tilbakemeldinger fra andre som har fulgt vårt opplegg her.

Kom i gang i dag ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev og kjøpe en av våre kostplaner:

1. Meld deg på gratis nyhetsbrev fra omhelse.no (gratis).
Da mottar du guide for å komme i gang, ukemenyer, oppskrifter, artikler og mye mer. Alt er gratis og uforpliktende. I tillegg får du 10% rabatt på ditt første kjøp av kostplan for vektnedgang.

Påmelding her


2. Kjøp kostplanen Keto1200 fra omlavkarbo.no
(finnes i fysisk hefte sendt hjem til deg eller som e-bok)
Kostplanen er utviklet av leger og kostholdseksperter og inneholder 80 oppskrifter, komplett måltidsmeny for 6 uker, handlelister, faste, teori og mye mer. Anbefales sterkt for å lykkes!

Kjøp her


3. Meld deg inn i vår Facebook-gruppe Lavkarbo med omhelse.no (gratis)
Hvis du ikke allerede er medlem, så anbefaler vi deg å bli med i gruppen vår. Her er ingen spørsmål dumme og du vil finne masse inspirasjon og støtte fra andre som ønsker og har oppnådd vektnedgang ved hjelp av oss. Velkommen i gjengen!

Meld deg inn her

keto1200-web

Tilbakemeldinger på kostplanen Keto1200

 • Jeg er nå på uke seks av kostplanen Keto1200 og må si den har vært over all forventning. Jeg har gått ned 12 kg på litt over 5 uker og det uten å være noe særlig sulten. Har også mindre smerter og bedre fordøyelse. Utrolig mange gode oppskrifter og en gjennomtenkt og flott satt opp plan. Jeg kommer til å ha mye glede av denne e-boken og oppskriftene i mange år fremover. Anbefales på det varmeste. Takk!

  Wenche
 • Er på uke 3, og dette har gått over all forventning. Veldig god mat, og enkle oppskrifter å følge. Familien som ikke er på keto, elsker middagene med supplering av poteter/ris. Jeg kommer til å bruke disse oppskriftene når de første seks ukene er ferdig.

  Ingvild Aune Steen
 • Digger denne kostplanen og den overgår alle planer jeg tidligere har prøvd! Har gått ned over 10 kg på under 2 måneder og elsker virkelig alle oppskriftene og de vil jeg ta med meg videre. Takk.

  Lise Gundersen
 • Jeg gikk ned 6 kg på 6 uker. Planen var enkel å følge. Jeg likte spesielt at planen inneholdt handleliste og at oppskriftene var for 1 porsjon.

  Mette
 • Oversiktelig teori-del og gode oppskrifter uten fiksfakserier. Er strålende fornøyd og har samlet oppskriftene i en perm. ALLE var gode og enkle og råvarene var på vanlige matbutikker.

  Ragnhild F Hovland
 • FANTASTISK PLAN ! Utrolig enkel å følge- veldig smakfulle middager og knallgode lunsj og kvelds måltider. Faste er 0 problem. God og mett hele dagen. Full av energi. Sover til og med hele natten nå. Slutt på å våkne annen hver time. PLANEN ANBEFALES 🥰

  Kjersti Sørhaug
 • Jeg har gått 6 uker på Keto 1200 og gått ned 8 kg, uten å være sulten. Formen er bedre, og jeg har fått mer overskudd Bruker nå ukesmenyen som jeg får hver søndag, er veldig fornøyd med oppskriftene, så mye godt! Kan anbefales på det varmeste!

  Kari Røykenes
 • Suget etter noe søtt er helt borte. Føler at energien er på vei oppover! Våkner om morgenen uthvilt og sprek, der jeg tidligere la meg sent og sov mye lenger om morgenen og følte meg dorsk langt utpå dagen. Hittil har jeg gått ned 6,5 kg. Jeg er veldig fornøyd med helseeffektene! Kjempeglad for at jeg fant dere!

  Olga Nilsen
 • Fantastisk gode og lettvindte oppskrifter. Kommer til å bruke mange av disse oppskriftene videre. Etter 6 uker minus ca 10 kg 😊

  Rita Martinsen
 • Endelig funnet noe som virker for meg. Her er det mange deilige middager som fint går ann å lage for hele familien, så en blir ikke frustrert over å lage forskjellig mat til seg selv hele tiden. Dette er også mat som er enkelt å forsette med etter at 6 uker er over.

  Nina
 • Veldig fornøyd med denne planen. Etter gjennomførte 6 uker valgte jeg å fortsette videre men uten faste. Veldig mye god mat og så godt å kunne velge mellom forskjellige måltider. Jeg har i helt løpet byttet de måltidene jeg ikke har hatt lyst på med andre i samme kategori. Vet ikke hvor mye jeg har gått ned, det er en del. Det viktigste for meg var å føle meg bedre og det gjør jeg. Enkelt er det å. Anbefales.

  Trine Svea
 • Endelig er det noe som har hjulpet meg med tanke på vektnedgang. Har gått på planen, Keto 1200, i 4 uker nå, og har gått ned 5 kilo. Delikate og smakfulle retter, som en blir mett av. Næringsmessig sammensatt.

  Eva Lian
 • Fantastisk, 6 kg på 6 uker. Og ukeplanene er supre.

  Eirin Hatlen
 • Kostplanen er enkel å følge og oppskriftene/ maten er veldig gode og smakfulle. Dette har gjort at jeg er kommet på rett sti igjen, gått ned til ønsket vekt og så har jeg fått mer energi. Anbefaler kostplanen på det varmeste😃

  Inger
 • Veldig fornøyd med kuren, gode mettende oppskrifter. Fulgte kuren slavisk i 6 uker for å prøve ut oppskriftene. Jeg gikk ned 6 kg og min mann gikk ned 10 kg. Kroppen kjennes mye bedre med mer energi. Merkbar forbedret helse, redusert medisin.

  Margrethe D. Hell
 • Midt i uke 4,-8 kg. Mer energi og bedre søvn.

  Frode Ystmark
 • Endelig, noen som tar oss med vekt og helseplager på alvor. Bare gleder meg til å bli flink med dette. Artrose er borte. 75 år. Tusen takk til dere!

  Karen Marie Slaathaug
 • Etter 3 uker så fikk jeg masse energi og overskudd, humøret steg og jeg hadde ikke lenger behov for en liter kaffe. Ettermiddagshvilene ble erstattet med lek og morro med ungene. Jeg har også pcos og kronisk betennelse i skulder, smt bekkenplager og ryggplager. Fra nyttår har jeg gått på lavkarbo og keto1200, og alle plager og smerter er forsvunnet. Syklusen min er normal igjen og smertene er så og si borte. Jeg har ikke gått tilbake til normal kost, da denne matplanen er fantastisk.

  Jeanette
 • Jeg har begynt på runde 2 av kostholdsplanen. Jeg har hatt bare noen få utskeielser. Jeg har gått ned 10 kg. Jeg har i flere år vært plaget med IBS og betennelser i magen. Nå når jeg har holdt meg til denne kostholdsplanen, har jeg ingen plager mer. Jeg har fått masse energi igjen, hukommelsen er blitt bedre, og jeg har fått en helt ny tilværelse. Dette blir en livsstilsendring inn i framtiden. Tusen takk for en fantastisk kostholdsplan + all fagkunnskap som jeg har lært så mye fra, og som har gitt meg et nytt og bedre liv. ⭐️

  Elisabeth
 • Har begynt på runde 2 av kostplanen. Veldig fornøyd. Kjempefine oppskrifter som metter godt. Gått ned 7 kg. Tusen takk til dere som laget planen. ♥️🥰

  Lisbeth Båtstrand
 • Liker planen veldig godt. Seks uker og klærne ble litt og litt større. Klar for runde to etter ferien. Veldig mange gode oppskrifter. Svært fornøyd.

  Anita
 • Han har gått ned 6,2 på 2 uker og jeg 4,8 , så vi er godt i gang uten problemer, hatt noe hodepine,men det går fint. Vi gleder oss til fortsettelsen!

  Bente
 • Dere gjør det veldig enkelt med en fantastisk matplan Love it! Alt sukkersug er borte. Vil virkelig berømme dere for en god sammensatt matplan, med mange fristende og gode, men samtidlig enkle retter å lage. Terningkast 6 fra meg. Jeg har gått ned 5,3 kg i vekt på 2 uker.

  Sissel Marie Island
 • Jeg er i min 5 uke med keto1200 og er veldig fornøyd. Har ikke veid meg eller målt meg. Men jeg har gått ned ganske mye. Merker det gått på klærne. Gode oppskrifter, lett å følge

  Kari Andreassen
 • Første gang jeg har prøvd meg på lavkarbo og er veldig fornøyd. Kjøpte boken Keto1200, enkle og raske oppskrifter å følge, samt veldig god informasjon. Fullførte 8 uker og gikk med 7,5kg. Jeg har valgt å fortsette og skal kjøpe boken Keto Helse.

  Renate
 • Jeg er veldig fornøyd. Utrolig gode oppskrifter og lett å lage. Gikk fort ned i vekt og er der jeg ønsker. Skulle bare ned 5-6 kg, men ønsker å holde meg der. Betennelse i kroppen er mye bedre når jeg holder meg til lavkarbo.

  Kari Andreassen
 • KETO 1200 fungerer sinnsykt bra. Har brukt ca 3 mndr og har gått ned fra 97,8 til 82,7(15,1 kg) Sluttmålet (foreløpig ) er 80 kg.(2,7 kg til.) Jeg er 66 år og var usikker på om dietten fungerer, men tviler ikke lenger. Livskvaliteten er på topp!

  Bjørn Krokå Pedersen
keto1200-web

Nyhetsbrev

Kostplanen Keto1200

Facebook gruppe

Start typing and press Enter to search