i

Er kostplanen Keto1200 kun for kvinner og hvordan skal menn forholde seg?

Hei. Jeg har kjøpt kostplanen Keto1200. Ser at det er mye interessant i kostplanen som jeg ønsker å følge. På tilbakemeldingene på nettsiden kan det se ut som denne kostplanen hovedsaklig er beregnet for kvinner. Mitt spørsmål er: Er denne kostplanen i hovedsak laget for kvinner? Hvordan skal menn forholde seg til planen? Skal vi også følge det samme opplegget? Vil det da bli for få kalorier/ mengder?

Hilsen
Kjetil

 

Svar fra sykepleier

Takk for henvendelsen din. Det er bra du spør om dette, det er et godt spørsmål. Keto1200 er hovedsakelig laget for dem som har hovedmål om rask og varig vektnedgang og vil kunne være effektiv for både menn og kvinner. Hovedgrunnen til at de fleste tilbakemeldingene er fra kvinner er rett og slett at det er mest kvinner som bruker den.

Når det er sagt så er det store individuelle forskjeller blant både kvinner og menn, og noen generelle forskjeller mellom kvinner og menn.

Menn vil i gjennomsnitt spiser mer mat/kalorier enn kvinner for å få i seg det de trenger. Men det er også individuelt. Det finnes for eksempel mange kvinner som vil trives med større porsjoner enn mange menn selv om det som oftest er motsatt.

Menn følge Keto1200 uten problemer og ser du at det rett og slett blir for lite mat, så kan du øke opp mat- og kalorimengden noe. Du kan da enten lage større porsjoner, øke fett-mengden, eller spise et ekstra måltid. Du finner også mange snacks oppskrifter bakerst som er ment som enkle mindre måltider som du kan spise om trangen blir for sterk. Det er bedre enn å ikke klare å følge planen.

Håper det ga svar på spørsmålet ditt. Bare ta kontakt om det er mer du lurer på.

Hilsen
Robert Helle

Recent Posts

Start typing and press Enter to search