Om Erik
Erik Hexeberg er lege, kostholdsekspert og gift med Sofie Hexeberg. I tillegg til en doktorgrad i «hvordan hjertet trekker seg sammen» har Erik også utdannelse innen økonomi, med en MBA, Master of business administration, fra Bedriftsøkonomisk institutt, BI.
I 2010 åpnet han og hans kone Dr. Hexebergs klinikk. Med analyser av pasienters ulike prøver kunne de lage individuelle kostholdsplaner for den enkelte pasient. Sofie og Erik hjalp folk med overvekt, fordøyelseslidelser, kroniske betennelser, allergier og andre sykdommer og plager.
Erik har hjulpet mange tusen pasienter til et bedre liv ved hjelp av et kosthold som er tilpasset deres biologi. Han har sammen med sin kone holdt mange kurs og foredrag om kosthold.
Erik har også vært engasjert i Kostreform for bedre helse. Han var leder av fagutvalget og leder fra 2014 til 2016. Erik bidrar med tekst og innspill i forbindelse med utvikling av kostplaner, samt artikler for omhelse.no.