Lavkarbo kremet squashspaghetti med pølse
Innlegget kan inneholde reklamelinker.
Lavkarbo kremet squashspaghetti er servert med en deilig og smaksrik fløtesaus med parmesan.
Du kan bruke den pølsen du foretrekker i denne retten. Vi har brukt Coop sin Smak Bratwurst som inneholder bare 0,2 g karbohydrater per 100 g.
Retten på bildet er laget med miracle spaghetti, som også er et alternativ. I oppskriften finner du fremgangsmåte på squashspaghetti, så passer godt også er squash en grønnsak som er lett tilgjengelig i butikken.
Alternativer til squash er å finsnittet sommerkål eller grønn spisskål som stekes før den røres inn i sausen.
Du finner her en oppskrift på squashspaghetti med ragu, for deg som liker en tomatbasert rett.
Lavkarbo kremet squashspaghetti med pølse
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)


Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 350 g pølse
- 1 sjalottløk
- 1 hvitløksfedd
- 3 champignon
- 1 ss meierismør
- 1,5 dl kremfløte
- 1 ts kyllingfond
- 1 ts hvitvinseddik
- 1 squash
- 25 g revet parmesan
- Salt og pepper
- Frisk kruspersille
Smørstekte aspargesbønner
- 1 ss meierismør
- 150 g aspargesbønner
- Muskat
Fremgangsmåte
- Hakk pølsen i skiver og deretter i båter. Finhakk sjalottløk og hvitløk. Kutt champignon i to og deretter i tynne skiver.
- Varm smør i en stekepanne til medium varme. Stek sjalottløk i 5 minutter. Tilsett hvitløk og champignon, og stek videre til soppen faller sammen.
- Hell over kremfløte, kyllingfond og hvithvinseddik, kok opp. Tilsett pølsebitene og la koke i minimum 20 minutter, til sausen tykner.
- Vask squashen. Bruk en spiralkutter/spiralizer til å lage spaghetti. Bruk eventuelt en ostehøvel og skjær skiver før du deler skivene i strimler med en kniv.
- Rør squashspaghetti og parmesan inn i sausen. Hold gjerne igjen litt parmesan til topping. Smak til med salt og pepper.
Smørstekte aspargesbønner
- Stek aspargesbønner i en stekepanne med smør på medium varme. Smak til med muskat, salt og pepper.
- Server stekte aspargesbønner til retten. Topp med finhakket kruspersille.