Lavkarbo kremet squashspaghetti med pølse

Lavkarbo kremet squashspaghetti med pølse

Innlegget kan inneholde reklamelinker.

Lavkarbo kremet squashspaghetti er servert med en deilig og smaksrik fløtesaus med parmesan.

Du kan bruke den pølsen du foretrekker i denne retten. Vi har brukt Coop sin Smak Bratwurst som inneholder bare 0,2 g karbohydrater per 100 g.

Lavkarbo kremet pasta med luksuspølse

Retten på bildet er laget med miracle spaghetti, som også er et alternativ. I oppskriften finner du fremgangsmåte på squashspaghetti, så passer godt også er squash en grønnsak som er lett tilgjengelig i butikken.

Alternativer til squash er å finsnittet sommerkål eller grønn spisskål som stekes før den røres inn i sausen.

Du finner her en oppskrift på squashspaghetti med ragu, for deg som liker en tomatbasert rett.

Lavkarbo kremet pasta med luksuspølse

Lavkarbo kremet squashspaghetti med pølse

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 30 minutter
Antall: 2 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 799kcal | Karbohydrater: 13,4g | Protein: 28g | Fett: 69g
Allergener
Melk
Sulfitter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 350 g pølse
  • 1 sjalottløk
  • 1 hvitløksfedd
  • 3 champignon
  • 1 ss meierismør
  • 1,5 dl kremfløte
  • 1 ts kyllingfond
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 1 squash
  • 25 g revet parmesan
  • Salt og pepper
  • Frisk kruspersille

Smørstekte aspargesbønner

  • 1 ss meierismør
  • 150 g aspargesbønner
  • Muskat

Fremgangsmåte

  • Hakk pølsen i skiver og deretter i båter. Finhakk sjalottløk og hvitløk. Kutt champignon i to og deretter i tynne skiver.
  • Varm smør i en stekepanne til medium varme. Stek sjalottløk i 5 minutter. Tilsett hvitløk og champignon, og stek videre til soppen faller sammen.
  • Hell over kremfløte, kyllingfond og hvithvinseddik, kok opp. Tilsett pølsebitene og la koke i minimum 20 minutter, til sausen tykner.
  • Vask squashen. Bruk en spiralkutter/spiralizer til å lage spaghetti. Bruk eventuelt en ostehøvel og skjær skiver før du deler skivene i strimler med en kniv.
  • Rør squashspaghetti og parmesan inn i sausen. Hold gjerne igjen litt parmesan til topping. Smak til med salt og pepper.

Smørstekte aspargesbønner

  • Stek aspargesbønner i en stekepanne med smør på medium varme. Smak til med muskat, salt og pepper.
  • Server stekte aspargesbønner til retten. Topp med finhakket kruspersille.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.





Start typing and press Enter to search