Lavkarbo kyllingnuggets





Lavkarbo kyllingnuggets

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Disse kyllingnuggetsene er sprø og smakfulle, laget med få ingredienser som mandelmel og parmesan. De er enkle å lage og passer perfekt som en rask middag, servert med frisk salat, tomat og gressløk.

Som dipp anbefaler vi ketchup uten sukker eller chilimajones.

Lavkarbo kyllingnuggets. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo kyllingnuggets. Foto, Marie Gundersen.

Oppskriften på lavkarbo kyllingnuggets er laget av Marie Gundersen, som du finner på Instagram https://www.instagram.com/foodbymarie/

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo kyllingnuggets. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo kyllingnuggets

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 45 minutter
Antall: 2 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Servering: 1 porsjon kyllingnuggets | Kalorier: 572kcal | Karbohydrater: 0,9g | Protein: 78g | Fett: 28g
Allergener
Egg
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Kyllingnuggets

  • 400 g kyllingfilet
  • 1 egg
  • 3 ss mandelmel (ikke fettredusert)
  • 2 ss raspet parmesan
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts paprikapulver
  • 2 ts salt
  • Olivenolje til steking

Forslag til tilbehør

  • Salat
  • Tomat
  • Gressløk

Fremgangsmåte

  • Kutt kyllingfileten i biter i ønsket størrelse.
  • I en bolle, visp egget.
  • I en annen bolle, bland mandelmel, parmesan, hvitløkspulver, paprikapulver og salt.
  • Dypp hver kyllingbit først i egget, og deretter rull dem i mandelmel- og parmesanblandingen til de er godt dekket.
  • Varm olje i en stekepanne på middels varme. Stek kyllingbitene til de er gyllenbrune og gjennomstekte, ca. 4-5 minutter på hver side. Alternativt, legg de panerte kyllingbitene på et bakepapirkledd stekebrett og stek i ovnen i 15-20 minutter, eller til de er gjennomstekte og gyllen.
  • Server gjerne kyllingnuggets med foretrukket dipp, frisk salat, skiver av tomat og hakket gressløk.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search