Lavkarbo appelsin- og sjokolademousse – enkel å lage og deilig på smak!
Innlegget kan inneholde reklamelinker.
Den ultimate påskedessert? Svaret er ja. Men svaret er også at denne desserten passer hele året og til alle anledninger.
Appelsin er ikke lavkarbo og for å få den gode appelsinsmaken i desserten har vi brukt Fun light appelsinsaft og raspet appelsinskall. Dette gir en deilig smak i moussen.
Du kan toppen moussen med pisket krem eller med appelsinkrem, slik vi har gjort. Vi hadde litt appelsinkrem til over etter at vi hadde laget sjokolade med appelsinkrem.
LAVKARBO APPELSIN- OG SJOKOLADEMOUSSE
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)


Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 85 g sjokolade uten sukker
- 1 dl kremfløte
- 2 eggeplommer
- 1 dl Fun light appelsinsaft (ublandet)
Fremgangsmåte
- Varm kremfløte til kokepunktet og tilsett sjokoladen. Rør helt til den har smeltet.
- Bland inn eggeplommer og Fun light appelsinsaft. Pisk med miksmaster i et par minutter. Røren skal være flytende.
- Hell i porsjonsglass og sett i kjøleskap i 2 timer, til den har stivnet.
- Server gjerne med pisket krem eller appelsinkrem, som du finner oppskrift til i teksten over.