Lavkarbo frokostmuffins med gresskarkjerner
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Muffinsene består kun av tre ingredienser, noe som gjør dem ideelle for en hektisk hverdag. De er proteinrike og egner seg utmerket til frokost eller som en lunsj du kan ta med deg.
Du kan også tilpasse oppskriften med å tilsette krydder etter eget ønske. Prøv for eksempel pizzakrydder eller tørket dill. En kan også bruke friske urter som gressløk, basilikum eller koriander.
I oppskriften er muffinsene toppet med gresskarkjerner, men bruk gjerne andre sorter frø eller kjerner du liker.
Oppskriften på lavkarbo frokostmuffins er laget av Marie Gundersen, som du finner på Instagram https://www.instagram.com/foodbymarie/
Lavkarbo frokostmuffins
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 200 g cottage cheese
- 30 g revet ost
- 2 egg
- Salt og pepper etter smak
Topping
- 4 cherrytomater
- 2 ss gresskarkjerner
Fremgangsmåte
- Forvarm stekeovnen til 170 grader over- og undervarme.
- Bruk en ildfast- eller silikonlaget form og pensle bunnen med olje.
- Kjør sammen alle ingrediensene i en blender eller stavmikser til det er jevnt og godt blandet. Fordel røren jevnt i formen. Topp med skivede cherrytomater og gresskarkjerner.
- Stek midt i stekeovnen i ca. 25 minutter.
- TIPS! Dersom du ønsker muffinsene ekstra crunchy kan du steke de i en airfryer et par minutter på 200 grader før servering.