Nydelig dessert til enhver lakriselsker!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Lavkarbo lakriskrem er en deilig dessert med smak av lakris. Denne desserten lager du på bare fem minutter og den kan spises med en gang den er klar.
Vi har brukt lakrisrotpulver for å få frem en skikkelig god lakrissmak. Du kan også bruke anis for en enda sterkere lakrissmak. Prøv også å strø litt flaksalt på toppen av desserten for å få smaken av salt lakris.
Du kan også helle over en bærsaus av for eksempel bringebær, eller andre bær du foretrekker. Ferske bær kan også serveres på toppen, dersom du ønsker det.
Du finner mange andre lavkarbo dessertoppskrifter her.
OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO LAKRISKREM
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 4 dl kremfløte
- 5 ss Finesse bakesukker
- 2.5 ss lakrisrotpulver
Toppingforslag
- Lakrisrotpulver
- Flaksalt
- Bringebær
- Anis
Fremgangsmåte
- Pisk kremfløte, søtning og lakrisrotpulver til luftig krem.
- Hell blandingen i en sprøytepose og dander i serveringsskåler.
- Topp med lakrisrotpulver og for eksempel flaksalt, bringebær og anis.
Nydelig! Så godt for oss som er glad i lakris! Og veldig raskt å lage!
Så kjekt å høre! Vi er helt enig 😀