Lavkarbo sjokopålegg, nøttefri





Lavkarbo sjokopålegg, til deg som er glad i sjokolade!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo sjokopålegg er enkelt å lage også holder det seg lenge i kjøleskap. Pålegget kan brukes som pålegg på brød eller knekkebrød, på vafler og pannekaker eller som topping på en god kake.

Lavkarbo sjokopålegg

Du kan velge hvilke type sukkerfri sjokolade du ønsker å bruker. Vi har brukt Monster mørk sukkerfri sjokolade og syntes dette gir en kraftig og god sjokoladesmak. Men bruk gjerne Monster lavkarbo belgisk melkesjokolade for en mildere sjokoladesmak, dersom du foretrekker det.

Smak deg gjerne frem til rett mengde søtning og kakaopulver mens massen er flytende. Du kan også bruke Sukrinmelis eller prøve deg frem med andre varianter.

Næringsinnholdet i sjokopålegg er regnet per 100 gram i denne oppskriften.

Lavkarbo sjokopålegg

Lavkarbo sjokopålegg, uten nøtter

5 fra 6 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 1 hour 30 minutter
Antall: 1 syltetøyglass

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Servering: 100 gram | Kalorier: 408kcal | Karbohydrater: 4,3g | Protein: 3,8g | Fett: 39,7g
Allergener
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Smelt alle ingrediensene sammen i en bolle over vannbad.
  • Pisk godt med en visp når alt er smeltet.
  • Hell på glass eller krukke og sett til avkjøling i kjøleskap. Nytes når den har stivnet.

Viser 4 kommentarer
  • Line
    Svar

    Skal kremfløten også smeltes i vannbadet?

  • Irene
    Svar

    Hei. Jeg har prøvd oppskriften ett par ganger nå. Første gang med sukrin gold, nå med sukrin melis. Begge gangene krystaliserer sukkeret seg og det er som å «tygge glasskår» Hvordan kan jeg unngå dette?

    • Stina Nilsen
      Svar

      La blandingen smelte litt lengre sammen over vannbad. Da løser Sukrin gold seg bedre opp.

5 from 6 votes (6 ratings without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search