Lavkarbo Snickers-proteinbowl
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Denne lavkarbo Snickers-proteinbowlen er en deilig kombinasjon av yoghurt, mørk sjokolade, chrunchy peanøttsmør og knasende peanøtter. Denne smakfulle og enkle oppskriften har tatt av på sosiale medier, og det er ikke uten grunn – den smaker som en dessert, og er et sunnere alternativ!
Du kan bruke enten smooth eller crunchy peanøttsmør for ekstra tekstur og smak. Perfekt som en proteinrik frokost, et mettende mellommåltid eller en sunnere dessert. Ved å la den stå i kjøleskapet i en time eller over natten får den en enda bedre smak og konsistens. Her er oppskrift på hjemmelaget peanøttsmør.

Lavkarbo Snickers-proteinbowl. Foto, Marie Gundersen.
Vi har brukt Skyr proteinyoghurt naturell, men du kan bruke den yoghurten du ønsker. Vil du ha en mer fettrik yoghurt anbefaler vi merket Salakis, gresk eller tyrkisk yoghurt, som du finner i de fleste matbutikker med bredt utvalg.
Ønsker du kraftigere sjokoladesmak på måltidet kan du røre inn litt kakaopulver i yoghurten. Sukrin Gold kan også erstattes av noen spiseskjeer SukrinSirup karamell, for variasjon.
Sjekk også ut denne oppskriften på smoothie bowl, for variasjon i smak og innhold.
Oppskriften er laget av Marie Gundersen, som du finner på Instagram https://www.instagram.com/foodbymarie/
Lavkarbo Snickers-proteinbowl
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)


Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 300 g Skyr proteinyoghurt naturell eller en annen sort
- 1 ss Sukrin Gold
- 2 ss peanøttsmør uten sukker
Topping
- 50 g mørk sjokolade uten sukker
- 1 ts kokosolje
- 2 ss hakkede peanøtter
- 1 klype havsalt (valgfritt)
Fremgangsmåte
- Rør sammen yoghurt, søtning og peanøttsmør.
- Fordel yoghurtblandingen i serveringsskåler.
- Smelt mørk sjokolade sammen med kokosolje og fordel den over yoghurten i skålene.
- Dryss over hakkede peanøtter og avslutt med litt salt etter ønske.
- Sett i kjøleskapet i ca. én time eller over natten for å få en fastere konsistens og bedre smak.
- Server og nyt!