Squash spaghetti med kjøttsaus

Ja takk, meld meg på (gratis)

Squash spaghetti med kjøttsaus, herlig hverdagsmat!

Squash spaghetti med en skikkelig god kjøttsaus, selvsagt lavkarbo. Du lager enkelt spaghetti av squash med en spiralkutter, men du trenger ikke å kjøpe dette dersom du ikke har det. Du kan fint kutte strimler av squashen, med en kniv.

Kjøttsausen inneholder mange gode smaksforsterkere som blåmuggost, rødvinseddik og sorte oliven. Du kan fint la være å bruke disse ingrediensene dersom du ønsker en enda enklere oppskrift, men vi anbefaler deg å teste denne oppskriften da den er skikkelig god.

Squash spaghetti

SQUASH SPAGHETTI MED KJØTTSAUS

Ingen vurderinger enda
Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 30 minutes
Antall: 2 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 694kcal | Karbohydrater: 14g | Protein: 45g | Fett: 49g
Allergener
Melk
Soya
Sulfitter

Oppskrift av omhelse.no

Utstyr

  • Spiralkutter til å lage spaghetti av squash (du kan også bruke en kniv, dersom du ikke har dette)

Ingredienser

Kjøttsaus

  • 25 gram meierismør til steking
  • 1 løk finhakket
  • 3-4 champignon i skiver
  • 2 ss tomatpuré
  • 400 gram kjøttdeig
  • 400 gram hermetisk hakkede tomater
  • 1 ss glutenfri soyasaus
  • 1 ss oksefond kan utelates
  • 1 ts rødvinseddik kan utelates
  • 4-6 svarte oliven hakket
  • 2 ss blue castello/ blåmuggost
  • 0.5 ts paprikapulver
  • 1 krm kajennepepper
  • Salt og pepper

Spuashspaghetti

  • 1 squash
  • 1 ss meierismør
  • Parmesanost til topping

Fremgangsmåte

Kjøttsaus

  • Smelt smør i en stekepanne og stek løk til den blir blank. Tilsett skivet champignon og stek til soppen faller sammen.
  • Bland inn tomatpuré og kjøttdeig og stek dette i noen minutter før du tilsetter de øvrige ingrediensene.
  • Kok opp og la kjøttsausen småputre i 20 minutter, uten lokk.

Squashspaghetti

  • Vask squashen godt. Bruk en spiralkutter eller en kniv til å skjære tynne strimler av squashen.
  • Kok opp vann i en kjele. Legg squash i et dørslag over vanndamp fra kjelen. Damp squashen i 2-3 minutter mens du rører. Rør inn meierismør, salt og pepper. Når smøret har smeltet er squashspaghettien klar.
  • Bland kjøttsausen med squashspaghetti, strø over parmesanost før servering.


Anbefalt

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search