Lavkarbo squashspaghetti med kjøttsaus





Squash spaghetti med kjøttsaus, herlig hverdagsmat!

Squash spaghetti med en skikkelig god kjøttsaus, selvsagt lavkarbo. Du lager enkelt spaghetti av squash med en spiralkutter, men du trenger ikke å kjøpe dette dersom du ikke har det. Du kan fint kutte strimler av squashen, med en kniv.

Kjøttsausen inneholder mange gode smaksforsterkere som blåmuggost, rødvinseddik og sorte oliven. Du kan fint la være å bruke disse ingrediensene dersom du ønsker en enda enklere oppskrift, men vi anbefaler deg å teste denne oppskriften da den er skikkelig god.

Siste oppskrifter

   

Squash spaghetti

Lavkarbo squashspaghetti med kjøttsaus

5 fra 4 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 30 minutter
Antall: 2 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 915kcal | Karbohydrater: 10,3g | Protein: 45g | Fett: 73g
Allergener
Melk
Sulfitter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 2 sjalottløk
  • Olivenolje til steking
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ss tomatpuré
  • 300 g hermetiske hakkede tomater
  • 1 ss oksefond
  • 1 ts rødvinseddik
  • 2 ss hakket sort oliven
  • 1 ss blåmuggost (kan utelates)
  • 1 ts tørket oregano
  • Salt og pepper
  • 1 squash
  • 20 g raspet parmesan til topping

Fremgangsmåte

  • Kutt sjalottløk i terninger.
  • Varm olivenolje i en stekepanne til medium temperatur. Stek sjalottløk i ca. 5 min, til den blir myk.
  • Bland inn kjøttdeig og tomatpuré, og stek i noen minutter før du tilsetter de øvrige ingrediensene, unntatt squash. Kok opp og la småputre uten lokk i ca. 20 minutter. Smak til med salt og pepper.
  • Vask squashen. Bruk en spiralkutter/spiralizer til å lage spaghetti. Bruk eventuelt en ostehøvel og skjær skiver før du deler skivene i strimler med en kniv.
  • Legg rå squash på et fat og topp med kjøttsaus. Du kan også røre squashen inn i kjøttsausen før du leggen den på fat.
  • Strø over raspet parmesan før servering.

Kommentarer
  • Eva Lian
    Svar

    5 stjerner
    Squash spagetti. Nydelig. Fremhevet smaken med sorte oliven og keyennepepper. Dette vil bli en av mine favoritter.

5 from 4 votes (3 ratings without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search