Lavkarbo appelsin- og sjokolademousse – enkel å lage og deilig på smak!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Den ultimate påskedessert? Svaret er ja. Men svaret er også at denne desserten passer hele året og til alle anledninger.
Appelsin er ikke lavkarbo og for å få den gode appelsinsmaken i desserten har vi brukt Fun light appelsinsaft og raspet appelsinskall. Dette gir en deilig smak i moussen.
Du kan toppen moussen med pisket krem eller med appelsinkrem, slik vi har gjort. Vi hadde litt appelsinkrem til over etter at vi hadde laget sjokolade med appelsinkrem.
LAVKARBO APPELSIN- OG SJOKOLADEMOUSSE
Pin Vurdering Print RecipeNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 85 g sjokolade uten sukker
- 1 dl kremfløte
- 2 eggeplommer
- 1 dl Fun light appelsinsaft (ublandet)
Fremgangsmåte
- Varm kremfløte til kokepunktet og tilsett sjokoladen. Rør helt til den har smeltet.
- Bland inn eggeplommer og Fun light appelsinsaft. Pisk med miksmaster i et par minutter. Røren skal være flytende.
- Hell i porsjonsglass og sett i kjøleskap i 2 timer, til den har stivnet.
- Server gjerne med pisket krem eller appelsinkrem, som du finner oppskrift til i teksten over.