Ketokokeboken er i salg

Det er utrolig gøy at «Ketokokeboken – sunnere, slankere, friskere på 6 uker» gikk rett inn på førsteplass på bestselgerlistene og ikke minst at den fremdeles er på topplistene i de forskjellige bokhandlerne!

Kjøp din kopi her

Ønsker du å oppleve den fantastiske kombinasjonen av deilig mat, bedre helse og vekttap?

Legen og suksess-forfatteren Sofie Hexeberg, i samarbeid med oppskriftsutvikler Stina Natalia Nilsen fra omhelse.no, har satt sammen en forlokkende kokebok skreddersydd for deg som ønsker en sunnere livsstil mens du spiser smaksrik og spennende mat.

Ketokokeboken

Ketokokeboken – sunnere, slankere, friskere på 6 uker.

Hvorfor velge Keto?

Flere og flere oppdager de gode helsefordelene ved et ketogent kosthold. Dette kostholdet har vist seg å være effektivt for vektreduksjon, normalisering av blodsukker og blodtrykk, samt forbedring av generell helse og velvære.

Med «Ketokokeboken» guider forfatterne deg gjennom en 6-ukers periode mot dine helsemål. Du får en detaljert handleliste og en kostplan for deg som ønsker vektnedgang som dekker alle dagens måltider, samt en stor samling av våre beste keto-oppskrifter.

Oppskrifter for hele familien

Ketokokboken inneholder ikke bare oppskrifter som er sunne og gode for deg, men som også vil glede hele familien. Fra deilige frokostalternativer og smarte matpakketips til mettende middager og fristende søtsaker.

Det skal være enkelt å spise keto, selv om man lager mat til flere i familien. Målet med denne kokeboken har vært å være til hjelp for deg som savner gode familie-oppskrifter som kan serveres med det tilbehøret den enkelt foretrekker.

Når du skal spise etter en kostplan i 6 uker er det godt å gjøre det så enkelt og overkommelig som mulig.

Ketokokeboken - sunnere, slankere, friskere på 6 uker

Ketokokeboken – sunnere, slankere, friskere på 6 uker. Snickersruter fra kokeboken.

Sofie Hexeberg og Stina Natalia Nilsen

Sofie Hexeberg, lege og kostholdsekspert, er en suksessforfatter med flere bestselgende bøker om lavkarbomat og helse. Sammen med sin mann, Erik Hexeberg, driver hun Dr. Hexebergs klinikk.

Stina Natalia Nilsen, utdannet psykiatrisk sykepleier og medeier av omhelse.no, har utviklet over 600 lavkarbo-oppskrifter og kostplaner for omhelse.no og har lang erfaring med lavkarbo og keto-matlaging.

Veiviser til balansert kosthold

«Ketokokeboken» gir deg ikke bare oppskrifter, men også verdifull kunnskap om hvordan et riktig balansert kosthold kan være avgjørende for din generelle helse. Dette verktøyet vil hjelpe deg med å nå dine helsemål.

Ta kontroll over din helse, nyt god mat og opplev fordelene ved keto-livet med «Ketokokeboken» – din nøkkel til et sunnere liv!

Kjøp din kopi her!

Tusen takk for at DU kjøper Ketokokeboken,

Beste hilsen fra Stina & Sofie <3

Recent Posts

Start typing and press Enter to search