Lavkarbo Bounty chiapudding





Lavkarbo Bounty chiapudding

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Chiapudding med kokos og sjokoladesmak, en deilig start på dagen, eller en digg dessert til kokos-elskeren.

Vi har laget mange ulike versjoner av chiapudding og du finner flere varianter her.

Lavkarbo Bounty chiapudding

Lavkarbo Bounty chiapudding

Du finner chiafrø i stort kvantum i nettbutikken tights.no. Les hva de skriver om chiafrø her: SunnRask Chia Superfrø er proppfulle av vitaminer og mineraler, har høyt proteininnhold og er en super kilde til flerumettet fett.

Fordeler med chiafrø:
Chiafrø er en utmerket kilde til omega 3-fettsyrer, en lettfordøyelig form av protein og full av mineraler, vitaminer og fiber. Den inneholder mer naturlige antioksidanter enn for eksempel linfrø og er en utmerket kilde til kostfiber. Chiafrø smaker veldig lite, og kan derfor tilsettes mange forskjellige retter uten at de vil påvirke smaken.

Du kan bruke den søtningen du foretrekker i Bounty chiapudding. Vi har brukt Sukkr gull, som kan erstattes av lik mengde Sukrin gold. Ulike varianter av sirup uten sukker kan også brukes.

Liker du ikke kokosmelk? Da kan du gjerne bruke soyamelk uten sukker, mandelmelk uten sukker, gresk eller tyrkisk yoghurt.

 

Lavkarbo Bounty chiapudding

Lavkarbo Bounty chiapudding

5 fra 1 stemme
Pin Vurdering
Tid: 3 hours
Antall: 2 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 526kcal | Karbohydrater: 4g | Protein: 11g | Fett: 48g
Allergener
Ingen

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Kokospudding

  • 1,5 dl kokosmelk (ikke lett)
  • 0,5 dl vann
  • 3 ss chiafrø
  • 2 ss kokosmasse
  • 1 ss Sukkr gull
  • 1 klype vaniljepulver (evt. litt vaniljeessens)

Sjokoladepudding

Forslag til topping

Fremgangsmåte

Kokospudding

  • Rist kokosmelken godt før du åpner den. Bland alle ingrediensene godt sammen i en foodprosessor eller visp godt i en skål eller lignende.
  • La chiapuddingen stå i kjøleskap frem til den har tyknet. Minst tre timer, og helst over natten.

Sjokoladepudding

  • Rist kokosmelken godt før du åpner den. Bland alle ingrediensene godt sammen i en foodprosessor eller visp godt i en skål eller lignende.
  • La chiapuddingen stå i kjøleskap frem til den har tyknet. Minst tre timer, og helst over natten.
  • Bland sammen litt av hver sort i en skål eller i en matboks du kan ta med dit du skal. Topp med ønsket topping.

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search