Lavkarbo cheeseburgersalat
Denne salaten gir deg de gode smakene fra cheeseburgeren. Salaten er mektig og enkel å lage. Vi har brukt de tradisjonelle cheeseburger ingrediensene som kjøttdeig, cheddarost, sylteagurk og hamburgerdressing. Vil du toppe salaten med mer av det gode anbefaler vi sprøstekt bacon.
Det selges mange lavkarbo dressinger i vanlig matbutikk. Ønsker du å lage din egen hamburgerdressing har vi en skikkelig god oppskrift som krever få ingredienser. Du finner den under.
Sylteagurk inneholder ofte en del karbohydrater. Kjøper du hele sylteagurk fra internasjonale butikker kan du finne noen med svært få karbohydrater. Vi fant en versjon med bare 2 gram karbohydrater per 100 gram.
Er du på jakt etter lignende oppskrifter. Prøv gjerne vår cheeseburgerform sammen med våre lavkarbo lyse middagsrundstykker.
Lavkarbo cheeseburgersalat
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
Hamburgerdressing
- 120 g Crème Fraîche
- 20 g sukkerfri ketchup
- 1 ts tørket persille
- Salt og pepper
Cheeseburgersalat
- Olje til steking
- 100 g champignon
- 400 g karbonadedeig
- Salt og pepper
- 200 g isbergsalat
- 60 g sylteagurk (karbo innholdet varier)
- 10 stk. cherry tomater
- 1 avokado
- 0.5 stk. rødløk
- 100 g revet cheddar
Fremgangsmåte
Hamburgerdressing
- Bland alle ingrediensene i en bolle. Sett til sides mens du lager det andre.
Cheeseburgersalat
- Stek skivet champignon i en stekepanne med olje. Tilsett karbonadedeigen når soppen har falt sammen. Krydre med salt og pepper. Stek til kjøttet er gjennomstekt.
- Kutt isbergsalat i tynne strimler, sylteagurk, cherry tomater og avokado i skiver, og rødløk i tynne strimler. Legg alle grønnsakene i seksjoner på et fat, eller bland alt i en bolle.
- Topp med kjøtt og sopp. Dryss over cheddarost. Server med hamburgerdressing.
Kjempegodt, ble god og mett!!
Så bra! Kjekt å høre!