Lavkarbo grunndeig – til vårruller, dumplings, piroger m.m.

Endelig har vi en perfekt grunndeig til fritering!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo grunndeig til fritering er en deig vi har jobber mye med for å perfeksjonere.

Vi har brukt deigen til fritering av lavkarbo dumplings og vårruller og til steking av piroger i ovnen. Tre vellykkede prosjekter.

Du finner alle oppskriftene her:

>Lavkarbo fritert dumplings

>Lavkarbo vårruller

>Lavkarbo piroger

Ønsker du inspirasjon til andre lavkarbo middager, finner du mange flere oppskrifter her.

Lavkarbo grunndeig

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO GRUNNDEIG - VÅRRULLER, DUMPLINGS, PIROGER

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 30 minutter
Antall: 1 deig (næringsinnhold er oppgitt om deigen deles i 12)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 60kcal | Karbohydrater: 1,1g | Protein: 4,1g | Fett: 3g
Allergener
Egg
Nøtter
Sulfitter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Bland de tørre ingrediensene godt sammen i en bakebolle.
  • Knekk egg i et litermål og tilsett vann til angitt total mengde.
  • Bland det våte og det tørre sammen. Kna til en fast deig.
  • Legg deigen i en plastpose eller dekk den med plastfolie. Legg i kjøleskap i 20 minutter før du begynner å jobbe med deigen.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.





Start typing and press Enter to search