Endelig har vi en perfekt grunndeig til fritering!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Lavkarbo grunndeig til fritering er en deig vi har jobber mye med for å perfeksjonere.
Vi har brukt deigen til fritering av lavkarbo dumplings og vårruller og til steking av piroger i ovnen. Tre vellykkede prosjekter.
Du finner alle oppskriftene her:
Ønsker du inspirasjon til andre lavkarbo middager, finner du mange flere oppskrifter her.
OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO GRUNNDEIG - VÅRRULLER, DUMPLINGS, PIROGER
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 80 g mandelmel ikke fettredusert
- 30 g kokosmel (fettredusert) ikke kokosmasse
- 70 g havrefiber
- 2 ts xanthan gum
- 1 ts bakepulver
- 0.5 ts salt
- 2 egg
- 2 ss eplesidereddik
- 2 dl væske (egg og vann)
Fremgangsmåte
- Bland de tørre ingrediensene godt sammen i en bakebolle.
- Knekk egg i et litermål og tilsett vann til angitt total mengde.
- Bland det våte og det tørre sammen. Kna til en fast deig.
- Legg deigen i en plastpose eller dekk den med plastfolie. Legg i kjøleskap i 20 minutter før du begynner å jobbe med deigen.