Lavkarbo hamburgerbrød
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Lavkarbo og glutenfri hamburgerbrød, perfekt for de som vil holde et stabilt blodsukker og som vil holde seg unna gluten. Denne oppskriften er uten hvete, gjær og sukker. Hamburgerbrødene har en helt vanlig brødkonsistens og er veldig god på smak.
Server hamburgerbrødene til saftige karbonader, som du finner oppskrift til her. Her er et forslag til nydelig hamburgerfyll; stekt paprika, rødløk, champignon og bacon, tilsett cheddarost, sukkerfri ketchup, salat og hamburgerdressing.
Trenger du tips til andre lavkarbo oppskrifter finner du flere oppskrifter her.
Lavkarbo hamburgerbrød (glutenfritt)
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
Fremgangsmåte
- Sett på stekeovnen på over- og undervarme på 190 grader.
- Bland cottage cheese, smeltet smør og egg i en blender og lag en klumpfri masse.
- Bland de tørre ingrediensene i en bakebolle og tilsett cottage cheese blandingen. Bland til en deig. Deigen skal være litt klissete.
- Gjør klar et bakebrett med bakepapir.
- Fukt hendene og form deigen til hamburgerbrød. De skal klappes flate, slik et hamburgerbrød skal være i formen.
- Topp gjerne hamburgerbrødene med sesamfrø.
- Stekes på midterste rille i ca. 25 minutter. Sjekk underveis.
Jeg tåler ikke mandler hva kan jeg erstatte det med
Du kan forsøke med sesammel, men smak og konsistens vil bli annerledes. Så du må bare prøve deg frem. Du kan eventuelt benytte en annen oppskrift og forme de litt annerledes. https://omhelse.no/lavkarbo-frokostrundstykker/
Kjempegode hamburgerbrød, men kan de fryses?
Hei Mariann. Det går fint å fryse de.
Hei, kan jeg erstatte sesamfrøene med noe annet?
Du kan bare utelate de eller bruke andre frø.
Hei,
Skal sesamfrøene i oppskriften blandes i deigen eller er det disse som skal på toppen?
Hei Victoria. 😊 Det var litt utydelig ser vi. De skal inni men du kan også bruke litt ekstra sesamfrø til å strø oppå.
😀