Lavkarbo jordbærmuffins





Saftige jordbærmuffins med smørkrem!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo jordbærmuffins laget med norske jordbær er perfekt sommermat til deg som liker å kose deg. Muffinsene er skikkelig saftig og har en deilig smak av jordbær.

Muffinsene kan lages med eller uten topping. Vi har toppet muffinsene med smørkrem og syntes det passet skikkelig godt sammen med jordbærsmaken.

Lavkarbo jordbærmuffins

Pynter du lavkarbo jordbærmuffins med ferske jordbær får du noen skikkelig delikate muffins som ser delikat ut.

Vi har brukt en kombinasjon av avfettet linfrømel og mandelmel. Har du ikke linfrømel kan du erstatte dette med 3 ss fiberhusk eller 30 gram pofiber. Konsistensen blir ikke helt lik. Avfettet linfrømel gir en god nøtteaktig smak og bidrar til å gjøre disse muffinsene ekstra saftig.

Vil du ha inspirasjon til andre gode lavkarbo søtsaker finner du mange gode oppskrifter her.

Lavkarbo jordbærmuffins
Lavkarbo jordbærmuffins

LAVKARBO JORDBÆRMUFFINS

5 fra 1 stemme
Pin Vurdering
Tid: 1 hour
Antall: 14 muffins

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 284kcal | Karbohydrater: 2g | Protein: 8g | Fett: 25g
Allergener
Egg
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Jordbærmuffins

Smørkrem

  • 150 g romtemperert kremost
  • 100 g romtemperert meierismør
  • 70 g Bakesukkr
  • Evt. ferske jordbær til topping

Fremgangsmåte

Jordbærmuffins

  • Sett ovnen på over- og undervarme på 180 grader.
  • Smelt meierismør og mandelsmør.
  • Pisk egg og bakesukkr til eggedosis.
  • Tilsett smeltet meierismør og mandelsmør i eggedosisen og bland godt. Bland inn de øvrige ingrediensene unntatt jordbær. Pisk til en jevn røre.
  • Vask og kutt jordbær i små biter. Vend dette forsiktig inn i muffinsrøren.
  • Fyll muffinsformene 2/3 full med muffinsrøren.
  • Stekes på midterste rille i ovnen i 25 - 30 minutter. Sjekk at muffinsene er gjennomstekt før du tar de ut av ovnen. Avkjøl muffinsene før du smører de med smørkrem.

Smørkrem

  • Pisk kremost, meierismør og søtning til luftig smørkrem uten klumper.
  • Topp muffinsene med smørkrem. Bruk enten en kniv eller en sprøytepose.
  • Topp gjerne muffinsene med ferske jordbær.

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search