Lavkarbo mokka-kuler





Lavkarbo mokka-kuler

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Mokka-kuler er godt egnet til å ta med i matpakken. De er laget for å gi rask energi når du har lyst på noe ekstra godt. Kulene er både lavkarbo og kalorireduserte, slik at de kan spises også av de som spiser lavkarbo for å gå ned i vekt. 

Kulene kan smaksettes med ingredienser som kakao, vanilje, kaffe eller nøtter. Mokka-kulene er dekket med mørk sjokolade ute sukker. Ønsker du ekstra topping, kan du bruke hvit sjokolade uten sukker til å dekorere kulene.

Lavkarbo mokka-kuler. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo mokka-kuler. Foto, Marie Gundersen.

Du kan bruke det proteinpulveret du foretrekker i denne oppskriften, i den smaken du liker. Vi anbefaler sjokolade eller vaniljesmak, da det vil passe best med de andre smakene.

Oppskriften er uten gluten, nøtter og egg. 

Oppskriften på lavkarbo mokka-kuler er laget av Marie Gundersen, som du finner på Instagram https://www.instagram.com/foodbymarie/

Lavkarbo mokka-kuler. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo mokka-kuler

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 3 hours
Antall: 1 batch (1 batch gir 15 kuler)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 53kcal | Karbohydrater: 1,1g | Protein: 3g | Fett: 4g
Allergener
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 215 g gresk yoghurt
  • 2 ss proteinpulver med sjokoladesmak
  • 3 ss traktet kaffe
  • 1,5 ss kokosolje
  • 1 ss Sukrin gold
  • 1 ts kakaopulver
  • 1 klype salt

Sjokoladetrekk

Fremgangsmåte

  • Bland sammen alle ingrediensene til fyllet med en stavmikser eller visp, til du får en jevn konsistens. Smak deg frem til rett mengde søtning og kakaopulver.
  • Bruk en silikonform og fordel fyllet i formen. Sett i frysen i ca. 2 timer, frem til fyllet er fast.
  • Smelt sjokolade sammen med kokosolje over vannbad. Fjern fyllet fra formen. Dypp i smeltet sjokolade. Legg på et brett med bakepapir og sett i kjøleskap, frem til sjokoladen er fast.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.





Start typing and press Enter to search