Lavkarbo kjeks med sitronkrem





Lavkarbo kjeks med sitronkrem

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo kjeks med sitronkrem er myke og saftig inni, og kan selvsagt spises uten sitronkrem. Men de blir enda bedre med kremost topping.

Det er ikke alltid så enkelt å finne på hva man skal servere til gjester når man selv ønsker å spise lavkarbo. Disse kjeksene kan hvem som helt spise uten å merke at de er helt uten tilsatt sukker.

Lavkarbo kjeks med sitronkrem er perfekt å servere til de med diabetes, som er opptatt av å holde et jevnt blodsukker. Jevnt blodsukker er det flere som kan dra nytte av, så det her er en kjeks for alle.

Kjeksene er glutenfri.

Trenger du tips til andre lavkarbo desserter finner du flere oppskrifter her.

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo kjeks med sitronkrem

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO KJEKS MED SITRONKREM

5 fra 2 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 30 minutter
Antall: 1 brett (1 brett gir ca. 12 kjeks)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 92kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 3g | Fett: 8g
Allergener
Egg
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Kjeks

Sitronkrem

  • 60 gram sukrinmelis
  • 75 gram philadelphia ost
  • 1 ts sitronsaft
  • 1 sitron revet skall

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 175 grader på over- og undervarme.
  • Pisk egg og søtning til luftig eggedosis.
  • Tilsett mandelmel og bakepulver og bland dette godt inn. Du får en fast deig som du kan forme i hendene.
  • Lag små kuler av deigen, som du ruller i hendene. Legg kulene på et bakebrett med bakepapir. Press kulene flat med en spiseskje.
  • Stekes på midterste rille i ovnene i 10-14 minutter. Ta kjeksene ut når de har fått en gylden farge.
  • Sitronkrem lager du ved å blande alle ingrediensene sammen i en bolle. Dersom sitronkremen blir for fast eller for flytende, kan du enkelt regulere dette ved å tilsette mer Philadelphia ost evt. melis. Husk å vaske sitronen godt før du river skallet av den. Hold igjen litt sitronskall som du kan strø på toppen av kjeksene.
  • Bruk sprøytepose og sprøyt sitronkrem på kjeksene når de er avkjølt. Strø over revet sitronskall.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search