Det nærmeste du kommer smash i lavkarbo versjon!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Har du smakt smash vet du antakeligvis hvor godt dette er. Det er helt sant som reklamen sier, det skal godt gjøres å spise bare én. I et lavkarbo kosthold er ikke smash egnet, men du kan lage din egen versjon, som forhåpentligvis dekker ditt søt- og saltbehov.

Lavkarbo smash lages av salt baconsvor og smeltet sukkerfri sjokolade.

Baconsvor inneholder 0 gram karbohydrater og er perfekt snacks i et lavkarbo kosthold dersom du savner å spise noe sprøtt og salt.

Lavkarbo smash er glutenfri og melkefri. 

Lavkarbo smash

Litt om ingrediensene

Vi har brukt Monster baconkrisp fra tights.no. Disse er supergod og har en god saltsmak. Det finnes andre alternativer i dagligvarebutikk.

Det er mange typer sukkerfri sjokolade. Vi har valgt sukkerfri mørk sjokolade fra tights.no. Denne sjokoladen er uten melk og har en god smak av mørk sjokolade. Bruk gjerne sukkerfri lys sjokolade for en søtere smak på smashen.

Du finner mange flere lavkarbo oppskrifter her.

Lavkarbo smash

 

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo smash

Lavkarbo smash

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 1 time
Antall: 2 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 378kcal | Karbohydrater: 4g | Protein: 17g | Fett: 30g
Allergener
Ingen

Oppskrift av omhelse.no

Fremgangsmåte

  • Smelt sjokolade over vannbad.
  • Bland inn baconkrisp og sørg for at alt blir dekket av sjokolade. Har du mye sjokolade igjen kan du blande inn mer baconkrisp.
  • Legg baconkrisp spredt på et bakepapir og sett til kjøling. Serveres når sjokoladen har stivnet.

Viser 2 kommentarer
  • Anonym
    Svar

    Så spennende! Dette må prøves. Men det skal vel gjerne stå «serveres når sjokoladen har stivnet», ikke smeltet? 🙂

    • Svar

      Hei, ja du har helt rett. Jeg har rettet det i oppskriften nå. Tusen takk for tilbakemeldingen 🙂

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search