Lavkarbo trippel sjokolademousse





Trippel sjokolademousse, perfekt dessert til den som ikke klarer å velge bare én sort!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo trippel sjokolademousse er en nyydelig dessert med smak av ekte sjokolade. Vi syntes selv det var vanskelig å ta et sjokoladevalg og valgte derfor alle tre sortene. I denne desserten finner du mørk sjokolade i bunnen, melkesjokolade i midten og hvit sjokolade på toppen. Alle sjokoladene er sukkerfri.

Lavkarbo trippel sjokolademousse. Foto: Aina Sjo.

Lavkarbo trippel sjokolademousse. Foto: Aina Sjo.

Du syntes kanskje denne desserten ser avansert ut å lage? Du skal gjennom noen prosesser, men det er det verd når du ser og smaker resultatet.

Ønsker du en enklere versjon kan du bruke kun én av sjokoladene. Du legger da sammen mengden sjokolade av de ulike sortene og velger én favoritt sjokolade.

Lavkarbo trippel sjokolademousse. Foto: Aina Sjo.

Lavkarbo trippel sjokolademousse

5 fra 2 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 2 hours 30 minutter
Antall: 4 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 705kcal | Karbohydrater: 9,6g | Protein: 8g | Fett: 66g
Allergener
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Toppingforslag

Fremgangsmåte

  • Pisk kremfløte og søtning til myk krem.
  • Pisk seterrømme og Philadelphia ost sammen i en egen bolle til en jevn blanding.
  • Smelt de tre typene sjokolade i separate skåler over vannbad. Hvis du ønsker å lage mousse med én type sjokolade, kan du smelte all sjokoladen i én skål.
  • Bland ⅓ av kremost- og rømmeblandingen i hver av skålene med smeltet sjokolade. Deretter blander du inn ⅓ av den piskede fløten i hver skål.
  • Fordel blandingene lagvis i ønskede serveringsglass eller skåler.
  • Sett i kjøleskapet i minimum 2 timer, eller til den er fast.
  • Topp gjerne med jordbær og raspet sjokolade uten sukker før servering.

Kommentarer
  • Tessa
    Svar

    5 stars
    Kjempegod!

5 from 2 votes (1 rating without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.





Start typing and press Enter to search