Lavkarbo peanøtt- og bananbrød uten banan (glutenfritt)





Lavkarbo bananbrød uten banan, perfekt for deg som savner smaken av banan!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Dette brødet er like godt til frokost, lunsj eller kvelds, som til dessert. Serverer du brødet med bær eller syltetøy får du tilfredsstilt behovet for noe som smaker søtt og godt. Dette brødet smaker også godt med smør og ost. Du kan også lage smørkrem og serverer brødet som en kaken. Du finner oppskrift på lavkarbo smørkrem her.

For å få frem den gode banansmaken i dette brødet har vi tilsatt bananessens. Dette finner du på tights.no: Monster Lavkarbo Zero Drops – Banana.

Du kan også laget dette lavkarbo peanøttbrødet uten bananessens. Tilsett da gjerne noen dråper vaniljeekstrakt eller vaniljepulver istedenfor.

Vi anbefaler at du velger et peanøttsmør som er usøtet, slik at brødet blir lavkarbo. Et eksempel på et skikkelig godt peanøttsmør er dette: Monster Pure Peanut Butter – Smooth 1kg.

Lavkarbo peanøtt- og bananbrød

Du kan også laget ditt eget peanøttsmør ved å male peanøtter i en foodprosessor helt til du får smør. Dette tar ca. ti minutter.

Sjekk også vår oppskrift på lavkarbo smoothiebowl med blåbær og banansmak, hvor vi også har brukt bananessens. Du finner oppskriften her.

Dette brødet er laget uten melkeprodukter og gluten! 

Vil du ha inspirasjon til andre gode lavkarbo oppskrifter på frokost, lunsj eller kvelds, trykk her.

Lavkarbo peanøtt- og bananbrød

Lavkarbo peanøtt- og bananbrød

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO PEANØTT- OG BANANBRØD UTEN BANAN (glutenfritt)

5 fra 2 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 45 minutter
Antall: 1 brød (1 brød gir ca. 12 porsjoner)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 144kcal | Karbohydrater: 2g | Protein: 7g | Fett: 10g
Allergener
Egg
Peanøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på over- og undervarme på 175 grader.
  • Bland alle ingrediensene i en bakebolle og pisk til en jevn og klumpfri røre.
  • Dekk en brødform med bakepapir og helle røren i formen.
  • Stekes på midterste rille i ovnen i 25-30 minutter. Sjekk at brødet er gjennomstekt før du tar det ut av ovnen.

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search