Lavkarbo bananbrød uten banan, perfekt for deg som savner smaken av banan!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Dette brødet er like godt til frokost, lunsj eller kvelds, som til dessert. Serverer du brødet med bær eller syltetøy får du tilfredsstilt behovet for noe som smaker søtt og godt. Dette brødet smaker også godt med smør og ost. Du kan også lage smørkrem og serverer brødet som en kaken. Du finner oppskrift på lavkarbo smørkrem her.
For å få frem den gode banansmaken i dette brødet har vi tilsatt bananessens. Dette finner du på tights.no: Monster Lavkarbo Zero Drops – Banana.
Du kan også laget dette lavkarbo peanøttbrødet uten bananessens. Tilsett da gjerne noen dråper vaniljeekstrakt eller vaniljepulver istedenfor.
Vi anbefaler at du velger et peanøttsmør som er usøtet, slik at brødet blir lavkarbo. Et eksempel på et skikkelig godt peanøttsmør er dette: Monster Pure Peanut Butter – Smooth 1kg.
Du kan også laget ditt eget peanøttsmør ved å male peanøtter i en foodprosessor helt til du får smør. Dette tar ca. ti minutter.
Sjekk også vår oppskrift på lavkarbo smoothiebowl med blåbær og banansmak, hvor vi også har brukt bananessens. Du finner oppskriften her.
Dette brødet er laget uten melkeprodukter og gluten!
Vil du ha inspirasjon til andre gode lavkarbo oppskrifter på frokost, lunsj eller kvelds, trykk her.
OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO PEANØTT- OG BANANBRØD UTEN BANAN (glutenfritt)
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 200 g peanøttsmør uten sukker
- 3 egg
- 50 g Bakesukkr
- 2 ss chiafrø
- 30 g Monster fibersirup
- 5 dråper Monster Lavkarbo Zero Drops - Banana
- 1 ts bakepulver
- 1 klype salt
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på over- og undervarme på 175 grader.
- Bland alle ingrediensene i en bakebolle og pisk til en jevn og klumpfri røre.
- Dekk en brødform med bakepapir og helle røren i formen.
- Stekes på midterste rille i ovnen i 25-30 minutter. Sjekk at brødet er gjennomstekt før du tar det ut av ovnen.