Lavkarbo proteinfluff med bringebær – laget med bare 2 ingredienser!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Lavkarbo bringebær proteinfluff er en perfekt måte å innta proteinene dine på. Her får du en kremet og fyldig proteinkrem som smaker bringebær.
Du kan bruke de bærene du foretrekker. Ønsker du lavest mulig karbohydrater i proteinkremen anbefaler vi bringebær.
Du kan bruke det proteinpulveret du liker. Vi anbefaler at du bruker et pulver med smak. Vi har prøvd med naturell men syntes det ga en rar smak. Vanilje passer godt sammen med bringebær og ble vår favorittkombinasjon.
Du finner lavkarbo proteinpulver her, Bodylab Whey 100. Du kan velge mellom mange smaker.
Her finner du oppskrift på flere digge smoothie bowls: lavkarbo smoothie bowl med cottage cheese og blåbær, lavkarbo proteinbowl med blåbær og «banan» og lavkarbo smoothie bowl med avokado og ingefær.
LAVKARBO PROTEINFLUFF BRINGEBÆR
Pin Vurdering Print RecipeNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 175 g frosne bringebær
- 15 g Bodylab Whey 100 med vaniljesmak (evt. et annet proteinpulver og en annen smak)
- 6 ss vann
- 1-2 ss Sukrinmelis (mengde etter smak)
Fremgangsmåte
- La bærene tine i ca. 10 minutter på kjøkkenbenken.
- Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor til du får en kremet konsistens. Dette tar ca. 10 minutter. Du kan også bruke miksmaster eller kjøkkenmaskin med ballongvisp.
- Server i glass eller i skål og topp med din favoritt topping.