Lavkarbo sennepssaus

Lavkarbo sennepssaus, passer godt til kjøtt eller hvit fisk!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Sennepssausen serveres kald og blir som en dressing til maten. Den er mild og litt søt, med en diskret sennepssmak. Passer til alt fra biff, svin, kalkun etc. til hvit fisk eller som dressing på en salat.

Lavkarbo sennepssaus

Lavkarbo sennepssaus

Vi har brukt French´s yellow mustard, men bruk gjerne Dijon sennep. Endrer du sennep må du smake deg frem til rett mengde da de har ulik sennepssmak.

Vi har brukt Sukrimelis som søtning i sausen. Du kan bruke andre søtningsmidler, men dersom du bruker søtning i strøform må sennepssausen stå og trekke frem til kornene er oppløst.

Sausen inneholder egg fordi vi har brukt majones. Vil du ha en eggefri saus kan du erstatte majones med lik mengde seterrømme.

Vi har servert sennepssaus til kyllinglår med sennepssaus.

Lavkarbo sennepssaus

Lavkarbo sennepssaus

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 10 minutter
Antall: 2 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 226kcal | Karbohydrater: 1,5g | Protein: 1,8g | Fett: 23,6g
Allergener
Egg
Melk
Sennep

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 75 g seterrømme
  • 25 g majones
  • 10-15 g French´s yellow mustard (evt. en annen sort)
  • 15 g Sukrinmelis
  • 1 ss glutenfri soyasaus
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss hakket fersk dill

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til sennepssausen i en skål. Smak til med søtning og sennep.
  • La gjerne sausen stå litt før den serveres. Da kommer smakene bedre frem.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search