Lavkarbo bretagnesaus

Fyldig og smaksrik hjemmelaget bretagnesaus!

Bretagnesaus passer til det meste. Prøv den gjerne til vår oppskrift på lavkarbo kyllingtallerken. Du finner oppskriften her.

Vi har brukt rød pesto for å få frem den gode bretagnesmaken. Sausen er også glutenfri.

Du kan velge om du vil lage sausen med fullfett kokosmelk eller kremfløte. Din foretrukne plantefløte, Gryr, Alpro etc, fungerer også.

Lavkarbo kyllingtallerken med bretagnesaus

Lavkarbo kyllingtallerken med bretagnesaus

Er du på utkikk etter andre lavkarbo oppskrifter finner du mange flere oppskrifter her.

Lavkarbo kyllingtallerken med bretagnesaus

Lavkarbo bretagnesaus

5 fra 1 stemme
Pin Vurdering
Tid: 30 minutter
Antall: 5 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 129kcal | Karbohydrater: 1,2g | Protein: 2g | Fett: 12g
Allergener
Egg
Melk
Nøtter
Soya

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 4 dl kremfløte evt. fullfett kokosmelk eller plantefløte
  • 2 ts kyllingfond
  • 2 ts rød pesto
  • 2 ts glutenfri soyasaus
  • 1 ts paprikapulver
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene i en kjele. Kok opp og la koke i 20 minutter, til sausen tykner.

Viser 2 kommentarer
  • Tove
    Svar

    Hei 😊 noe man kan ersatatte rød pesto med? Da jeg ikke tåler denne. Takker for svar.

    • omhelse.no
      Svar

      Du kan jo prøve med rød curry paste f.eks men da vil det bli en annen smak. Eventuelt kan du lage en annen type saus til.

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search