Lavkarbo saftig cheeseburgerform, enda bedre enn cheeseburger på den vanlige måten!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Lavkarbo cheeseburgerform er en annerledes måte å lage burger på, som gir et enda saftigere resultat. Er det virkelig mulig, tenker du kanskje. Ja, og det gjøres på en enda enklere måte enn å steke cheeseburger i stekepannen.
Her skal du fylle en ildfast form med alle ingrediensene du har på burgeren. Når formen er ferdig er det bare å skjære seg ut et godt stykke og legge den direkte i ditt lavkarbo hamburgerbrød før du sier «mmm, dette var godt».
Tilbehør
Er du av typen som ikke er så begeistret for å bake kan du helt fint spise denne formen sammen med en enkel salat og en god dressing. Da får du et fullverdig keto-måltid, med reine ingredienser.
Lavkarbo hamburgerbrød
Vi anbefaler deg å ta deg bryet med å bake lavkarbo hamburgerbrød. Det passer nemlig glimrende sammen med lavkarbo cheeseburgerform.
Prøv for eksempel vår nydelige og populære oppskrift på lavkarbo hamburgerbrød, eller vår nye oppskrift på lavkarbo lyse middagsrundstykker. Begge passer perfekt. På bildet i denne oppskriften ser du at vi har brukt lyse middagsrundstykker.
Ønsker du inspirasjon til andre desserter, finner du mange flere oppskrifter her.
Lavkarbo cheeseburgerform
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 400 g kjøttdeig med minimum 14% fett
- 1 egg
- 2 sjalottløk finhakket
- 1 ts salt
- 0,5 ts pepper
- 1.5 ss pofiber
- 150 g creme fraiche
- 2 ss tomatpuré eller sukkerfri ketchup
- 1 ts paprikapulver
- 1 champignon skiver
- 0,25 paprika i strimler
- 150 g cheddarost eller gulost
- 100 g bacon
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på over- og undervarme på 200 grader.
- Bland kjøttdeig, egg, finhakket sjalottløk, salt, pepper og pofiber i en bakeboller. Press massen i bunnen av en medium stor ildfast form.
- Bland creme fraiche, tomatpuré og paprikapulver. Bre dette jevnt over kjøttdeigen i formen.
- Legg over paprika og champignon og strø over revet ost. Legg baconskiver over osten.
- Stekes på midterste rille i ovnen i 30 minutter.
Kjempegod! Smaker som fra gatekjøkken
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding 🙂
Utrolig god oppskrift. Tusen takk !