Lavkarbo cheeseburgerform

Lavkarbo saftig cheeseburgerform, enda bedre enn cheeseburger på den vanlige måten!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo cheeseburgerform er en annerledes måte å lage burger på, som gir et enda saftigere resultat. Er det virkelig mulig, tenker du kanskje. Ja, og det gjøres på en enda enklere måte enn å steke cheeseburger i stekepannen.

Her skal du fylle en ildfast form med alle ingrediensene du har på burgeren. Når formen er ferdig er det bare å skjære seg ut et godt stykke og legge den direkte i ditt lavkarbo hamburgerbrød før du sier «mmm, dette var godt».

Tilbehør

Er du av typen som ikke er så begeistret for å bake kan du helt fint spise denne formen sammen med en enkel salat og en god dressing. Da får du et fullverdig keto-måltid, med reine ingredienser.

Lavkarbo hamburgerbrød

Vi anbefaler deg å ta deg bryet med å bake lavkarbo hamburgerbrød. Det passer nemlig glimrende sammen med lavkarbo cheeseburgerform.

Prøv for eksempel vår nydelige og populære oppskrift på lavkarbo hamburgerbrød, eller vår nye oppskrift på lavkarbo lyse middagsrundstykker. Begge passer perfekt. På bildet i denne oppskriften ser du at vi har brukt lyse middagsrundstykker.

Ønsker du inspirasjon til andre desserter, finner du mange flere oppskrifter her.

Lavkarbo cheeseburgerform

Lavkarbo cheeseburgerform

5 fra 6 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 40 minutter
Antall: 4 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 547kcal | Karbohydrater: 3g | Protein: 35g | Fett: 44g
Allergener
Egg
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig med minimum 14% fett
  • 1 egg
  • 2 sjalottløk finhakket
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1.5 ss pofiber
  • 150 g creme fraiche
  • 2 ss tomatpuré eller sukkerfri ketchup
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 champignon skiver
  • 0,25 paprika i strimler
  • 150 g cheddarost eller gulost
  • 100 g bacon

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på over- og undervarme på 200 grader.
  • Bland kjøttdeig, egg, finhakket sjalottløk, salt, pepper og pofiber i en bakeboller. Press massen i bunnen av en medium stor ildfast form.
  • Bland creme fraiche, tomatpuré og paprikapulver. Bre dette jevnt over kjøttdeigen i formen.
  • Legg over paprika og champignon og strø over revet ost. Legg baconskiver over osten.
  • Stekes på midterste rille i ovnen i 30 minutter.

Kommentar

Server gjerne lavkarbo cheeseburgerform lavkarbo hamburgerbrød. Eller server formen til for eksempel en enkel salat og sellerirotfries.

Viser 3 kommentarer
  • Pavola
    Svar

    5 stars
    Kjempegod! Smaker som fra gatekjøkken

  • Kjerstin
    Svar

    5 stars
    Utrolig god oppskrift. Tusen takk !

5 from 6 votes (4 ratings without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search