Lavkarbo rekesmørbrød med hjemmelaget majones

Lavkarbo rekesmørbrød

Rekesmørbrød er gjerne noe vi forbinder med solskinn, varme sommerdager, noe sprudlende i glasset og skjærgård. Men visste du at rekene smaker best på vinteren?

Derfor anbefaler vi at du kjøper ferske reker om vinteren. Finner du den rette torghandleren, som for eksempel Fjellskål på Torget i Bergen, får du nydelige fjordreker. Fjordrekene er gjerne mindre enn de frosne, men når det gjelder reker er det ikke størrelsen det kommer an på.

Lavkarbo loff

Du kan bruke det brødet du måtte foretrekke for å lage lavkarbo rekesmørbrød. Vi har valgt å bruke vår egen hjemmelagde lavkarbo loff. Dette brødet er enkelt å lage. Det har mer næring og metter mer enn vanlig loff. Oppskriften på lavkarbo loff finner du her.

Hjemmelaget majones

Vi anbefaler at du lager din egen majones. Det er enkelt og mye bedre enn industrielt laget majones. Oppskrift på hjemmelaget majones finner du her. Har du ikke tid og lyst til å lage din egen majones, gjør du det helt enkel og kjøper din favorittmajones på butikken.

Lavkarbo rekesmørbrød

LAVKARBO REKESMØRBRØD

5 fra 2 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 10 minutter
Antall: 2 personer (næringsinnhold er regnet dersom per person spiser 4 skiver hver)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 732kcal | Karbohydrater: 5g | Protein: 71g | Fett: 38g
Allergener
Egg
Melk
Skalldyr

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Dander rekesmørbrødet slik du selv ønsker eller følg denne oppskriften og få et nydelig rekesmørbrød.
  • Smør meierismør på din lavkarbo loffskive. Legg over salatblad. Smør over rikelig med ekte majones. Skrell reker og fyll skiven med så mange reker som du får plass til. Skvis over sitronsaft. Dryss over salt og pepper. Dander toppen av rekesmørbrødet med agurk, evt. tomat, og dill eller kruspersille.
  • Serveres sammen med din foretrukne drikke. For eksempel en tørr hvitvin. Er du ute etter lavkarbo hvitvin finner du flere sorter på vinmonopolet.

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift
Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search