Frisk og smakfull lavkarbo scampiwok med squash-spaghetti!
Innlegget kan inneholde reklamelinker.
Leter du etter en middag som er både sunn, rask og full av smak? Denne lavkarbo scampiwoken med squash-spaghetti er en fargerik og fristende rett som passer like godt til travle hverdager som til helgekosen. Her kombineres saftige scampi med sprø, wokede grønnsaker og en kremet peanøttmarinade med asiatiske smaker av lime, koriander, chili og fish sauce.
I stedet for ris eller nudler har vi brukt squash-spaghetti – et naturlig lavkarbo og glutenfritt alternativ som gjør retten både lettere og mer næringsrik, uten å gå på kompromiss med smaken. Denne retten er i tillegg fri for tilsatt sukker, og rik på protein og sunne fettsyrer som holder deg mett lenge.
Woken er enkel å lage og full av kontraster i både smak og konsistens – perfekt for deg som ønsker et lavkarbo-måltid med det lille ekstra. Topp gjerne med frisk koriander, svarte sesamfrø og lime for en komplett smaksopplevelse.
Ønsker du inspirasjon til andre lavkarbo middager, finner du mange gode oppskrifter her.
Lavkarbo scampiwok med squashspaghetti
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)





Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
Marinade
Wok
Toppingforslag
- Frisk koriander
- Svarte sesamfrø
- Limebåter
Fremgangsmåte
- Bland alle ingrediensene til marinaden i en skål. Bland inn scampi og la ligge i rundt 20 minutter.
- Kutt squash i lange strimler med en spiralizer eller bruk en kniv. Kutt grønnsaker i tynne staver, skiver eller terninger.
- Varm olje i stekepannen og fres grønnsakene i noen minutter. Ta grønnsakene ut av stekepannen mens du steker scampien. Når den er gjennomstekt, etter ca. 3 minutter, tilsett grønnsakene og bland det godt sammen. Fres sammen i et minutter.
- Server scampiwok med frisk koriander, svarte sesamfrø og limebåter.
helt nydelig 🙂