Lavkarbo syltet spisskål

Syltet spisskål, perfekt til for eksempel grillmat

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Spisskål er en veldig fin grønnsak å bruke i et lavkarbo kosthold da den inneholder så lite som 0,9 gram karbohydrater per 100 gram.

Du kan bruke den smakskombinasjonen du foretrekker. Prøv for eksempel med chili, karve eller sennepsfrø.

Lavkarbo syltet spisskål

Syltet spisskål syntes vi passer godt som en siderett til grillet kjøtt eller som topping på en saftig burger. Syltet spisskål kan også brukes i en salat for et syrlig innslag eller som topping på hotdog.

Er du glad i syltede grønnsaker anbefaler vi  vår oppskrift på syltet rødløk, som du finner her.

Lavkarbo syltet spisskål

Lavkarbo syltet spisskål

5 fra 3 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 30 minutter
Antall: 1 stor krukke (én krukke gir ca. 8 porsjoner)
Allergener
Soya
Sulfitter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 4 dl vann
  • 1 dl lys eddik
  • 1,5 dl Sukrinmelis
  • 1 ss glutenfri soyasaus
  • 1 ss raspet ingefær
  • 175 g spisskål (grønn eller rød)

Fremgangsmåte

  • Kok opp vann, eddik, sukrinmelis og soyasaus.
  • Tilsett raspet ingefær og la ligge og trekke i vannet i fem minutter.
  • Snitt kål i tynne strimler og legg på et rent glass med lokk.
  • Hell væsken over kålen i glasset og la stå i minimum 30 minutter før servering.
  • Syltet spisskål har lang holdbarhet og kan oppbevares i kjøleskapet.

5 from 3 votes (3 ratings without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search