Luksus omelett, med roastbiff!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Omelett kan lages med utallige smaksvarianter. Denne versjonen er inspirert av hotellfrokosten fra et hotell i Kroatia. Der serverte de omelett med blåmuggost, og dette var veldig godt.
Vi har tilsatt litt ekstra luksus for å gjøre omeletten enda mer smaksrik. Topp gjerne omeletten med syltet rødløk for ekstra gode smak.
Det smaker godt med noe sprøtt som topping. Vi brukte gresskarkjerner, men nøtter eller andre typer frø er også godt.
Omelett med blåmuggost og roastbiff
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 5 egg
- 1 klype tørket rosmarin eller timian
- Salt og pepper
- Meierismør eller olje til steking
- 40 g roastbiff
- 15 g gresskarkjerner
- 25 g blåmuggost
- 20 g vårløk
- Syltet rødløk etter ønske
Fremgangsmåte
- Varm smør eller olje i en stekepanne til medium temperatur.
- Pisk egg, rosmarin/timian, salt og pepper luftig i en bolle.
- Hell røren i stekepannen og la ligge til den blir fast. Legg over blåmuggost i klatter og skivet vårløk på ene halvdelen. Vipp over den andre halvdelen slik at du får en halvmåne.
- Del omeletten i to. Legg på fat og topp med roastbiff og strø over gresskarkjerner.
- Server gjerne med en enkel salat. Syltet rødløk passer godt som topping.