Påleggssalat med smaken av kylling i karri, nydelig pålegg til ditt lavkarbo brød!
Påleggssalat er et smaksrikt og deilig pålegg som passer til både knekkebrød, kjeks, brød og wraps. Prøv for eksempel dette digge pålegget i vår keto tortillalefse, laget med bare linfrø og vann, som du finner oppskrift til her. Er du glad i loff har vi en skikkelig digg lavkarbo loff, som du finner oppskrift til her.
Påleggssalaten er enkel å lage og blandes sammen på kort tid. Du velger selv om du vil bruke ferdig grillet kylling, salatkylling eller kyllingfilet som du steker selv. Det enkleste er å kjøpe ferdig salatkylling slik at du har klar påleggssalaten på få minutter. Vi anbefaler at du lar smakene trekke ut i salaten før du forsyner deg, men det går også fint å spise den med en gang den er rørt sammen, dersom du har dårlig tid.
Varier gjerne smaken ved å tilsette flere kryddersorter som spisskummen, paprikapulver og urter som koriander eller basilikum.
Vi har brukt denne påleggssalaten i kyllingwraps som du finner oppskriften til her.
Lavkarbo påleggssalat - kylling i karri
Pin Vurdering Print RecipeNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 100 g grillet kylling terninger
- 1 sjalottløk finhakket
- 40 g gul paprika finhakket
- 90 g rømme
- 20 g majones
- 1 ss karri
- 1 ss sitronsaft
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- Bland alle ingrediensene i en skål. Smak til med salt og pepper.
- La påleggssalaten trekke i 15 minutter i kjøleskapet før du forsyner deg, slik at smakene trekkers ut i salaten.