Sjokolade med appelsinkrem er en deilig liten søtsak!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Sjokolade med appelsinsmak er en uslåelig kombinasjon. Appelsin er ikke lavkarbo og for å få den gode appelsinsmaken har vi brukt Fun light appelsinsaft og appelsinskall. Denne kombinasjonen gir en kraftig og god appelsinsmak.
Kremen er laget av hvit sjokolade og kremost, som smeltes sammen og tilsettes smak. Er du ikke så glad i appelsin kan du droppe dette og tilsette litt vanilje istedenfor. Da får du deilig kindersjokolade med smak av vanilje.
Er du glad i konfekt, da finner du mange gode lavkarbo konfektbiter her:
Lavkarbo peanøttkonfekt, lavkarbo sjokoladenøtt og lavkarbo suksesskonfekt.
LAVKARBO SJOKOLADE MED APPELSINKREM
Pin Vurdering Print RecipeNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Utstyr
- Silikonform til sjokolade
Ingredienser
- 100 g sjokolade uten sukker
Appelsinkrem
- 50 g hvit sjokolade uten sukker
- 50 g kremost naturell
- 1 ts Sukrinmelis
- 1 ss raspet appelsinskall
- 1 ts Fun light appelsinsaft (ublandet)
Fremgangsmåte
- Smelt sjokolade over vannbad. Dekk bunn og kanter av silikonformen med sjokolade. Sett i frysen i ca. 10 minutter før du gjentar prosessen. Sett inn igjen i frysen mens du lager appelsinkremen.
- Vask appelsinen før du rasper av appelsinskall. Smelt hvit sjokolade over vannbad og rør inn de andre ingrediensene.
- Hell fyllet i en brødpose eller sprøytepose, klipp av tuppen og sprøyt fyllet i formene.
- Topp kremen med smeltet sjokolade og sett i frys eller kjøleskap til sjokoladen har stivnet.
- Ta bitene ut av formene og nyt.