Lavkarbo frokostblanding med eple og kanel





Lakvarbo frokostblanding med nøtter og frø, perfekt som topping på chiapudding

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Frokostblanding er en typisk matvare man tenker at ikke hører hjemme i et lavkarbo kosthold. Men tvert imot. Lavkarbo frokostblanding kan du enkelt lage selv.

Du kan i grunnen tilsette de nøttene og frøene som du selv ønsker. Dette er jo spesielt fint dersom du har allergi mot spesielle nøtter.

Lavkarbo frokostblanding serveres gjerne med gresk yoghurt, eller som granola på smoothie bowl som du finner oppskrift til her.

Frokostblanding er også veldig godt sammen med mandelmelk uten sukker. Dersom du tilsetter bær eller syltetøy uten sukker får du et godt måltid som kan nytes enten til frokost, lunsj eller kvelds.

Lavkarbo frokostblanding

Hjemmelaget musli

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo frokostblanding med eple og kanel

4.58 fra 7 stemmer
Pin
Tid: 45 minutter
Antall: 8 porsjoner (1 brett gir ca. 8 porsjoner)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 339kcal | Karbohydrater: 3.3g | Protein: 11g | Fett: 29g
Allergener
Nøtter
Sesamfrø

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på varmluft på 175 grader.
  • Bland alle ingrediensene i en foodprosessor og pulser et par runder. Du kan eventuelt grovhakke ingrediensene litt med en kniv før de blandes sammen.
  • Fordel blandingen utover et bakebrett med bakepapir.
  • Stek på midterste rille i ovnen i 10 minutter. Rør rundt og sett tilbake i ovnen. Stek i 5 minutter før du rører igjen og gjenta prosessen 2-3 ganger, frem til frokostblandingen kjennes sprø og tørr ut.
  • Avkjøl helt før du heller på en lukket beholder.

Start typing and press Enter to search